canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem burda değil ki yanlış yerde arıyorsun atının yanındaydı o tımar lıyordu atı
zuhuhuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: adem anca bu işe yarar
Garip Sohbetler
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem burda değil ki yanlış yerde arıyorsun atının yanındaydı o tımar lıyordu atı zuhuhuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: adem anca bu işe yarar deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zuhuhuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: adem anca bu işe yarar yavaş yavaş sus kızmasın şimdi bide bize
06-22-2007, Saat: 03:21 PM <
bencede adem nerdesın leyn bak arkandan konuşuyolar ben olsam döcverdım
aaa peri ispiyonlama sende hemen bizi şimdi yaw olmuyor benki
sana her durumda destek oldum benki .............valla başka bişi de gelmedi aklıma fazla bişi yapmamışım demekki senin için
06-22-2007, Saat: 03:30 PM <
bencede adem özellıkle canat ı döv yok yok kıyamam kıyamam ben arkandayım korkma
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede adem özellıkle canat ı döv yok yok kıyamam kıyamam ben arkandayım korkma ya ne yapalım be zamanla oda olur sen yine feda etme bizi kurdun kuşun önüne atıpta tırsarım zaten
06-22-2007, Saat: 03:58 PM <
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohhh aslımıza bak denızde ne gusel kıs benım yerımede gır iice yan ben calısom tmm cnm sen iste yetrkide yandm zatn yancaam kdr körlştm
06-22-2007, Saat: 04:04 PM <
yha bide moderatör olucam görüceksin oldummu bi acı kahveni içerim yazdı. bi 5 dk sonra msj attı moderatör oldum die şaştım kaldım bunun içinde bişey war yrn sabah ortaya çıkar yrn öderim dedim bide ne dese begenirsiniz kahve içmek için nerde oturdugumu ciddi ciddi soruyo şeytan dio git inadına modern-atör ol
06-22-2007, Saat: 04:24 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana nie pm atmadı bubenide admin karısı sandı heral:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|