hosgeldin burası sohbete dönmüs arkadaslar sohbet bölümüne gecekmi:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
06-22-2007, Saat: 05:34 PM <
bn bunu ögrenmeden hiç bi yere gitmemmmm bu arada özgecim bn demedim pckopat dedi onu PeTeTonG adlı moderatörümüzde inş. bi açıklama yapıcak yapıcagından eminim
estafurullah. olurr nasıl bir açıklama yapmamı istersiniz ?
06-22-2007, Saat: 05:36 PM <
nasıl moderatör oldun we admin tanıdıgın mı hesap sormuyorum yanlış anlamayın ama bilmek istiyorum tabi açıklama yaparsanız
taamm kardeShim uSatmayaLım...
yaw oLmuSh iShte napCakSınıS Âh be.
PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:estafurullah. olurr nasıl bir açıklama yapmamı istersiniz ? boşver istersen sen hiç açık lama böle kalsın bırakın şu mevzuyu esra sanada biz imza toplar mod yaparız yaw ayıpsın forumda çareler tükenirmi ? immortal_life Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem ne lan bu hiç hoşuma gitme di insanları hayvan yerine mi alıyon şaka şaka [COLOR="Black"][SIZE="3"]haşaa ihsanım...sadece benzetme benimki... sende hemen mübalağa yapma[/SIZE][/COLOR]
06-22-2007, Saat: 05:40 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taamm kardeShim uSatmayaLım...Cnm baq biz buraya emegimizi werdik he olmuş hayırlı olsun ama en azından biz söylemeden bi konu açıp mrb bn yeni moderatörünüzüm 0 puanım war yeni qeldim ama böle moderatör oldum demesi ii olurdu o demedi bizde kibarca soruyoruz. Zaten istemiyosada sölemek zorlamıyoruz .oky k.i.b bye
06-22-2007, Saat: 05:42 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşver istersen sen hiç açık lama böle kalsınbn moderatör olmak isteseydim admin weya co-admine başvururdum ztn tşk.ler gerek yok derdim moderatör olmak deqil |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 330 Ziyaretçi