ok. tatlım bb
Garip Sohbetler
|
06-22-2007, Saat: 06:27 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana ne dedim sende bu çene varken yetmes sana 10000 filan. sendeki çene kimsede yok. Allah seni alana yardım etsin yanns son zmnLarda siz konuşuyosnz dikkatini cezbederm
Sen sanki boş duruyosun. orda burda formu fır dönüyosundur. iki kere susup gözümüzü boyamaya çalışma beyfendi
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanns son zmnLarda siz konuşuyosnz dikkatini cezbedermahahaha Chok dooru ßi teSpit Âh be.
06-22-2007, Saat: 06:30 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen sanki boş duruyosun. orda burda formu fır dönüyosundur. iki kere susup gözümüzü boyamaya çalışma beyfendi sn geLdn bn sustm nieyse geçemiorm seni düşk çenneeLi ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi kere senin çenen benim çenemi geçer . sen beş yere laf yetiştirebilecek kapasitedesin.arkadaşım. kendine haksızlık etme şimdi. benim ağzım ısırmaya müsait. eeee asırlardır wampiriz. seninki de konuşmaya
06-22-2007, Saat: 06:42 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana ne dedim sende bu çene varken yetmes sana 10000 filan. sendeki çene kimsede yok. Allah seni alana yardım etsinbide bende war:yikildim:bulduq birbirimisi:yikildim: onu ben alcam için bana yardım etsin dimi:yikildim:
06-22-2007, Saat: 06:43 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ßen kaChtım hade... anneme yardım etmem laSım öSünüSe Lüx dawranın Sizi öSLicem anacımbenim annemede yardım etsene:yikildim:
06-22-2007, Saat: 06:45 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi kere senin çenen benim çenemi geçer . sen beş yere laf yetiştirebilecek kapasitedesin.arkadaşım. kendine haksızlık etme şimdi. benim ağzım ısırmaya müsait. eeee asırlardır wampiriz. seninki de konuşmayabende wampir karısı oldum:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 307 Ziyaretçi