ya duygusuz tatilde diye maxi geyiğe bi konu açmıştım onu diyordum potu da orada kırmışım farkında olmadan
Garip Sohbetler
|
06-23-2007, Saat: 10:00 AM <
sen byend i tanıyomusun kı hım bı bakım resıl senı kıme cekmıssın bılmem kı bana cekmadıgın kesın de
yo valla tanımıyorum banamı benziyor yoksa neden sana çekmediğim kesinde de dedinkine valla anlamadım fransız kaldım ben ya
06-23-2007, Saat: 10:12 AM <
elesıne baktım yorum yaptım konular damarıma basdı da ya şaka yaptım zaten canım sıkılıo sacmalıorum
he valla benim de canım çok sıkılıyor bugün vakit nasıl geçecek bilmiyorum hiç
bi konu at ortayada konuşalım be sende rahatlarsın bende
06-23-2007, Saat: 10:23 AM <
ne solıyım kı boş hayat işde hep aynı şeyler ya tabı sıkılırız bak sen bana uy uzaya gıdelım hava değişikliği olur gelıomusun bıletlerı alıcam bak
gidiş dönüş mü düşünüyorsun sadece gidiş mi yoksa ya acıkırsam molada yoktur şimdi orada
al bakalım bi denede bana
06-23-2007, Saat: 10:32 AM <
ya pis konuşma benle nıye maxi geyık de bana yorum yapmadın vazcaydım senı goturmuyom yok sana uzay muzay otur calış işini yap ben tek gıder gelırım orda yemek yenılecek yer yoktur evde ben borek falan zeytın peynır dometes gotururum malum ac kalmıyım
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya pis konuşma benle nıye maxi geyık de bana yorum yapmadın vazcaydım senı goturmuyom yok sana uzay muzay otur calış işini yap ben tek gıder gelırım orda yemek yenılecek yer yoktur evde ben borek falan zeytın peynır dometes gotururum malum ac kalmıyım nasıl yorum yapmadım sen duygusuz tatildeyi okumadın heralde ondan diyorsun bunu dimi
06-23-2007, Saat: 10:43 AM <
hım yenı okudum okumamıstım cok gusel olmuş ya ama benı nıey dusuruyon ya
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 120 Ziyaretçi