PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Walla Esracım Maglum yaz Kumsal ısıl ısıl o yuzden Olsa Gerek Yonetım Kumsalda:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Âh be.
Garip Sohbetler
|
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Walla Esracım Maglum yaz Kumsal ısıl ısıl o yuzden Olsa Gerek Yonetım Kumsalda:yikildim: :yikildim: :yikildim: Âh be.
perilerde düşer düşmezmi yoksa ya ne yapayım aklıma o geldi öle yazdım
karalamaya çalıştık bişiler işte iyi kötü kitap çıkaracak değiliz ya canım sadece buradakiler bilir onuda ookuyanlar fazla kimse bilmez yani merak etme sakar peri alın bunada şimdi sen
06-23-2007, Saat: 10:49 AM <
hiç de bıle ben sakar deılım kesın arkadan sen itmişsindır :yikildim: :yikildim: bılıorum zaten cekemıosun benı :yikildim: :yikildim:
yok be ben o sırada çadır kuruyordum olurmu öle şey sakına derya ayağını kaydırıyor olması he bak dikkat et onun ipiyle kuyuya inilmez diyen sendin
yok bendim ama olsun olabilir herşey mümkündür ben niye itiyormuşun deryadır o derya
06-23-2007, Saat: 10:54 AM <
olsun sen kaşla göz arasında ne yapıp edıp itmişsındır anladım sız deryalımla iş birliği yaptınız ayağımı kaydırıonuz :'( :'( bana nasıl kıydınız haınler inşallah o cadır basınıza düşer bozulur bıdaha kurmak zorunda kalırısınız bu sıcak da
kim benmi deryalımla iş birliği yapacam yok be daha neler oda kim oluyor
biri beni durdursun yaw biraz fazla coştuk galiba
06-23-2007, Saat: 11:03 AM <
hoooooooo ne be ozman benden de sıze bööööööööööööööö
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|