PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dogum Gunun Kutlu Olsun PCKOPATChok t$kLer aßi... SaoLun
Omrun Boyunca Hep Yuzun Gulsun Butun Uzuntuler Senı Es gecsın Bu hayyatta NICE MUTLU YILLARA.. Bır Omur Mutlu olman Dıleklerıyle...
Âh be.
doğum günün kutlu olsun pckopat :)))
|
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dogum Gunun Kutlu Olsun PCKOPATChok t$kLer aßi... SaoLun Âh be.
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben bugünde kutlamak istedim galibada en uygunu buuyaw doum günümü kutLarken ßiLe deLü kopuk dio €yw... SaoL Âh be.
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyiki doğdun canımcım az geç kaldık ama idare etmek lazımaman efem oLar mı öLe Shey Zate ßugünki ߀nim doum günüm Chok SaoLun yhaaa... hiCh ßi ya$ıma ßu kadar eğLenCeLi ßi $ekiLde girmemi$tim Âh be.
Yandın hebundan sonra bol bol eğlenerek gireceksin demektirEh nede olsa duygusuz var duygulu yüreklerin mekanı...
Reklama bak bea PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw duygusuz.com un doum günü ne zaman Kaçıncıyı soruyon
sus bakim abilere cevap verilmez
Bizim duygusuz arasıra sevgili adminimiz tarafından vurulur sonra yeniden doğar o yüzden doğum günü belli değil duygusuzlar ölmez hep doğar YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sus bakim abilere cevap verilmez€ Saßahtan ßeri Cwp weriodum nie kıSmıodun ßende kaptırdım kendimi Cwp weriom haßire duygusuz öLmez! watan ßöLünmeS: :yikildim: Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,173 |