izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece şakaydı ben ele bişey yaparmıyım hadı deryalım olsa yapar kurdun onune senı atar ordan da kacar yok benım canım arkadasım ii yureklıdır
bıyırrr neeyyyyyyyy duyamadım kader bişimi dedin miley16:
Garip Sohbetler
|
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece şakaydı ben ele bişey yaparmıyım hadı deryalım olsa yapar kurdun onune senı atar ordan da kacar yok benım canım arkadasım ii yureklıdır bıyırrr neeyyyyyyyy duyamadım kader bişimi dedin miley16:
06-23-2007, Saat: 12:15 PM <
okumuyolar yazık valla acıorum hallerıne bı ınsan nasıl kendını bukadar kucultur ya belkıde aılesı onu ne zorlukla okutuo onlara borcları var okumaları lazım okumuycaksan gıtme kardesım okuyan ınsanlarında hakkını yeme soytarılık yapcaksan dışarda bı suru soytarı var bıde ozentı var bız genclerde yazık oluyo
06-23-2007, Saat: 12:16 PM <
aaaa ganga gelmıs ya canat benı gaza getırıo ben demedım o zorla dedırttı canat cvp versene leyn perı mahsum ben hatalıyım cezam neyse cekerım desene nirdesın canat nirdesın
eger ona karşı içimde hiç bişi kalmamışsa yırtar atarımm caartttt diyeeee:yikildim: :yikildim:
ele gözelde kıyarımm kii :yikildim: :yikildim: deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bıyırrr neeyyyyyyyy duyamadım kader bişimi dedin miley16: he senin hakkımda atıp tutuyordu bende yok diyorum deryalım iyidir öle yapmaz yok bi türlü laf anlatamadım bacına izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa ganga gelmıs ya canat benı gaza getırıo ben demedım o zorla dedırttı canat cvp versene leyn perı mahsum ben hatalıyım cezam neyse cekerım desene nirdesın canat nirdesın neyse hadi affettim sizi şimdi gider ayak kan çıkarmıyımm :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|