peki saapıksın hayırlı ugurlu olsun sanada bı plaket verıom odanda bas köşeye koy duygusuzu hatırlka ama yaslanınca duygulanıp aglama bı zamana lar genc sapıkdım şimdi yaslı kurt sapık oldum ahım gıttı vahım kaldı dersın plaketı gorunce bırazda olsa sevınırsın bızmanalar neymişim beeeee sulalemıze hos geldın sapık kardes
+ 18 yok yok + 22 küçükler girmesin ayıppppppp ayıpp
|
eyw abicim ya bnm dikkatimi 20 sayfa olması çekti ondan girdim hehee
06-23-2007, Saat: 01:29 PM <
hayır kempıl sın ayrıca suleldendısn sapıklar sulalesınden kabul et artık uzulme alısırsın
06-23-2007, Saat: 01:30 PM <
canın saolsun kardesım sana vermeyıpde plaketı canatamı vercem genc sapık olarak sen hakedıon canat yaslandı artık yaş olmuş 26 tı
06-23-2007, Saat: 01:31 PM <
yaw gercek sapık aramızdaymıs bana diyosunuz bide sapık diye
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın saolsun kardesım sana vermeyıpde plaketı canatamı vercem genc sapık olarak sen hakedıon canat yaslandı artık yaş olmuş 26 tı eeee nasıl derler ben şimdiki sapıkları cebimden çıkartırım turrrup sıkarım onların genç sapıklıklarına yürü be ercan :yikildim::yikildim::yikildim:
06-23-2007, Saat: 01:33 PM <
sız onun abılerısınız o yenı yetmelerden daha yenı gelısıo duygusuzun gurur o hadı alkış nirde alkışlar plaketı vermek uzere diadorayı sahne davet edıoruz
friendly82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw gercek sapık aramızdaymıs bana diyosunuz bide sapık diyekim o gerçek sapık burada herkez sapık üstü kapalı konuşmayalım lütfen açık açık isism belirtelim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi