Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amam yine kıyamadım bak bunu getirdim güle güle oynayupiieee ßaßamın SöS werip de aLmadııı oyuncak
Âh be.
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amam yine kıyamadım bak bunu getirdim güle güle oynayupiieee ßaßamın SöS werip de aLmadııı oyuncak Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ne bıcım dogum gunu kımse ılgılenmıyo benımle valla sıkayet edıcem orman bakanlıgına :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: ulan oğlum beklee bi sürü masraff yaptıkk daha gelen 3 kişi beeee hadi beylerrr bayanlar en güsell partii burdaaaa gelllll gellll vatandaşşşş gellllllll:yikildim: :yikildim: :yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he bende zekası biraz gelişir diye abaküs aldıydım canım benim çok sefiom ya bı kısı ne cabuk büyüdü atilla apisi :yikildim: :yikildim: hiç sormaa abisii bisim ufaklıkkk birassss fırlama çıktıııı:yikildim: :yikildim: :yikildim:
abı be4n napııım seref abı cagırdı geldık kendı yok ortalarda valla gıdıcem haa ınsan bı bardak su verırı barı sıcaktan basıma gunes gectı bee:yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
sen havuza bi gir çık istersen
yalnıs dikkat et havai fişeklere Atilla paraya kıymış coşmuş yine yangın çıkartacaksın çatı diye bişi kalmadı zaten evde
yok abı sen dogum gunu partısı hazırlamayı bılmıyon ben bunu anladum
gel vatandas gel ıkı göbek atana bı halay bızden bu fırsat kacmaz hanımlar beyler yılın kampanyası burda :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: bak böle afıs asıcaktın abı yok nerde sen hıc bısey yapmams9ıssın :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
UFFF NE BİÇİM PARTI KİMSE BENLEN İLGİLENMİO:yikildim::yikildim:
serseriiiii abii bakk ordaaa açık büfe varr git istediğini yee iççç be abiii
bak misafirr karşılıyozzz nerdee bu doumgünü jojugu dahatçam valla partiyiii aferim melek verdinn jojugun eline oyuncagı tutabilene aşkolsunnn pckopatın aklın a karpuz düşürdün janımmmmmm..:yikildim: benmi gelem agzına koyam yaaaaaa:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,593 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |