djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geç kaldım ama doğum günün kutlu olsuun canım ne istiyon hediyo olarak
hoş geldinizzz önceliklee hanfendiiii:hihi
içicek bişi alırmıydınızz bu mutlu günümüsdeeee:hihi :hihi
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geç kaldım ama doğum günün kutlu olsuun canım ne istiyon hediyo olarak hoş geldinizzz önceliklee hanfendiiii:hihi içicek bişi alırmıydınızz bu mutlu günümüsdeeee:hihi :hihi gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkolsunnn sersiiii tanımadınmııııı melekle senin yaşlanmış halinizzzzzz:yikildim: :yikildim: :yikildim: ılgınc yaw kendımı bıle tanıyamıyorum artık :yikildim: :yikildim: cok yaslandık melekle bız torun da lazım sımdı :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
efetttt abiiiiii ama baksanna arkada davetlilerrrr nasılda hayran kaldıı sizeeee
ulan bi bizz kapamadıkkkk şuuuu tangoyu beeee:yikildim:
abı sende kaparsın bu yetenek ısı öle haa demeyle olmuyo yanı dogustan gelen bısı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:v ve sende bu yetenek fazlasıyla vardır emınım kı ama sen farkında degılsın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
06-23-2007, Saat: 03:27 PM <
yha AŞKOM BNM bu gece annemlere kızıp uyumasaydım dakikası dakikasına dogum gününü kutlıycaktım biraz geç kaldım ama seni çok sewiyorum herşey gönlünce olsun bu yeni yaşın sana yepyeni şanslar sewgiler getirsin cnm bnm annadın sen onu
al hediyen tuna tabu tek aşkım benim ama sana veriyom kıs kıyağımı unutma
06-23-2007, Saat: 03:41 PM <
1 dk. 1 dk. şimdi bu partide herkesin bi kavalyesi olması lzm dimi ama
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 dk. 1 dk. şimdi bu partide herkesin bi kavalyesi olması lzm dimi ama hade eylee olsunnn bakammmmm:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 996 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,594 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |