kıs yok  şaka yapıom bnde bogulcak kullanıcı avatarı gözü warmı bak bakıyım
 şaka yapıom bnde bogulcak kullanıcı avatarı gözü warmı bak bakıyım  

| 
					pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
				 | 
| 

06-23-2007, Saat: 05:49 PM <

kıs yok   şaka yapıom bnde bogulcak kullanıcı avatarı gözü warmı bak bakıyım   
			benn akşamı  bekliyommmm serinlesinnn havaaaa çıkıcaammmm canımmmmm nee okovuldukmu kendi patmizden hberimiz mi yokkkkk:yikildim::yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benn akşamı bekliyommmm serinlesinnn havaaaa çıkıcaammmm canımmmmmyok yaw nie kowiiim  ChıkCam diodun da    Âh be. 
			ben geldim ama damsız     istemiyonuz beni hıh size söz bi evim olsun damını getircem :yikildim::yikildim: 
			yokyaaaaa akşamm olsunnnn çıkıcamm çok sıcakkk vallaaaaa yaaaa  acaiippppp   
			benn çıkmaları ve girmeleri sevmiyom kimin lafıydı bu yaa:yikildim::yikildim::yikildim:

sen çıkamassınnn okadar para verdik partii yaptıkkkk otur oturdugunn yerdeeeee   | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 1,614 | 04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang | |
| Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 2,279 | 04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang | |
| DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 2,479 | 04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang | |
| Doğum Günün KutLu oLsn! {blue} | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 18 | 2,025 | 04-08-2022, Saat: 07:58 AM Son Yorum: wildfang | |
|   | Doğum Gününüz Kutlu Olsun PaSCHaM ve deniz kısı | badelie | 0 | 554 | 05-05-2021, Saat: 02:12 PM Son Yorum: badelie |