:yikildim: :yikildim: :yikildim: oltaya takıldın nolcak simcik:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
melek insan bekler ama ben aşka töbee ettim :yikildim::yikildim::yikildim:
konusmıcakmıyız ne olcak .dedim ya sazanım die ama ızgara lütfen haşlamam pek güsel olmuyo
biri cürük cıktı die bütün hepsini cöpe mi atcaz yani:yikildim::yikildim::yikildim:bagane koca istiom:yikildim::yikildim:
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biri cürük cıktı die bütün hepsini cöpe mi atcaz yani:yikildim::yikildim::yikildim:bagane koca istiom:yikildim::yikildim: he ssüpersin ya heralde yani bi çürük altı üstü dimi ama :yikildim::yikildim::yikildim:
:yikildim::yikildim:melek bi koca bulamadın yaaff güselde kıssın ama serseri atlar ortaya şimdi :yikildim::yikildim::yikildim:
bende koca istiyom:yikildim::yikildim: djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melek insan bekler ama ben aşka töbee ettim :yikildim::yikildim::yikildim: merve sen aska tobe mı ettın tuhh tamda ben de sevgılı arıyodum :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: baska sefere ınsallah :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
:yikildim::yikildim:ne töbee siii yaa ben demedim onu kim dedi len onu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
oooooooooo sizde kafayı koca ile mi posdunus ya
bende şimdi açacam valla bende k*rı istiyorum die bu sefer adımız çıkacak 9 a uğraştur 8e indirmek için ondan sonra |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 399 Ziyaretçi