slm forum ben geldim kankam serseri127 yi görünce burda hemen geldim..yeniden slm forum ben geldim kalıcı olmam dileğiyle
slm forum ben geldim
|
Wa.S hoShgeLDin aramıSa...
keyifLi wakit geChirmen diLeimLe... Âh be.
ne oldu birader bişimi var kime sordunn geldinnn heee söylesennnneee hoppppp....
ahmet hosgeldın kardesım guzel vakıt gecırısın umarım
bu arada ahmet benı cok sever ondan gelmıs kardesım bı osmanım gelmedı kardesım gelmedı bee gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu birader bişimi var kime sordunn geldinnn heee söylesennnneee hoppppp.... abı naaptın yaaw benımm kardesım sayılır ahmet korkcak gıtcek sımdı :yikildim: :yikildim: :yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yokk abii söyleee benn evcilimmm şaka yaptımmmmm
ahmettt hoşgeldinnn kardeşimmmm başımızz gözümüzzz üstüneeee
hosgelmissin kardesss basımın üstü dolu yoksa dükkan senin geç bi yere otur istersen sıkısın arkadaşlar kardesiniz geldi
abı sana dedım bagırma korkutcan dıye bak kactı cocu gelmez daha baslamadan bıttı
yaa du ben bulurum şindikkk onuuuu
hişşşttt lann gelsene buraya konu açıp kaçmak varmı lannn erkekliğin kitabındaaa kimee diyommm aloooooooo koçuuummmmm bak beni getirme orayaaa nerdeysen çık gel yoksa ben gelirr sürüklerimmm seniii valla saçlarınndannnnn:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben geldim..duygusuzca... | duygusuzum | 32 | 1,517 |
04-15-2022, Saat: 01:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
ben geldim tekrardan (: | |v|_U_S_T_! | 17 | 914 |
04-14-2022, Saat: 09:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
Selam kanqalar ben geldim | CeZa_ | 19 | 854 |
04-14-2022, Saat: 05:20 PM Son Yorum: wildfang |