djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
dua et bana bu mu o kdn
:d
serkan şenalp mıydı onun ADI :D:
işteeeeee ooooooooooooooooooooooo tek kelişmeyle muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ......
bul ve getir oyunu hadi başlayalım..:)
|
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işteeeeee ooooooooooooooooooooooo tek kelişmeyle muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ......
atııla abım varya guzeldende anlıyosun helal olsun ama sölııyım yanı catısma cıkar aramızad ben asıgım elısha curtberthe yanı fazla yaklasma ıstersen
nediyonn sen sersiii kalbimi kırmaaaa boştaaa olann benimmm yengeyeee söylerimmmmm valla:yikildim:
:yikildim: çabuk aşkımı bul getir daha burdamısınnn koşşşş bakemmmmm:yikildim::yikildim:
aşkınızı arıyom bekleyin :yikildimersi allah razı olsun serkanı vermişin ama ben tuna tabuyu istiyom :yikildim:
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkınızı arıyom bekleyin :yikildimersi allah razı olsun serkanı vermişin ama ben tuna tabuyu istiyom :yikildim: hopppp yaaa ben verdimmm ne oluyoo bakemmm djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkınızı arıyom bekleyin :yikildimersi allah razı olsun serkanı vermişin ama ben tuna tabuyu istiyom :yikildim: al bu çıktı tuna tabu hıyrını görrrrrrr:yikildim: :yikildim: bu kadının bütün resimleri bikinili yaa normalini zor buldum :yikildim:buydu dimi ben yüzünü iyi hatırlamıyom ama vücudunu ezberledim bide o resim çok küçük tuna tabuyu getirin alın kadını :yikildim:
bananeeeeee yaaa kimmm buuu eliseeaaaaaaa deilll bu sen getirrr elisayı
al tuna tabuyuuuu hadi bakimmmmm :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Blue_Belial ın adını tahmin etme oyunu | PrinceSs | 59 | 2,164 |
04-14-2022, Saat: 09:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Zekiyim dienLer hadi içeri =) | PCKoPaT | 11 | 840 |
04-11-2022, Saat: 12:13 AM Son Yorum: wildfang |
|
Tercih oyunu...(çok güzel) | lover | 283 | 5,596 |
04-05-2022, Saat: 06:23 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkı Tek Resimde Anlatın...:)hadi aşıklar işbaşına...:) | GCLRNFNS | 28 | 2,769 |
03-23-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet - Hayır Oyunu | TuuBaa | 601 | 11,739 |
11-16-2015, Saat: 11:03 PM Son Yorum: baglamaci |