:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
GCLRNFNS
abiii beniii begenmediiiyaaaaaaa delikanlysaaa merveee çıkarsınn resimmm koysunnnn görelim hangimizzzzzzz karizmaaaaaa ben herşeyeee varımmmmm vallaaaa hodriii meydannnnnnSmileSmileSmile
Ara
PCKoPaT
yaw Sisi de yannıS ßırakmaya geLmio heaBig Grin
Âh be.
Ara
GCLRNFNS
[quote=djseninim]183895.jpg

kısss bunu sana erkek diyeee yutturmuşlarrrrrrr buuu bayan beeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
CaNaT
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tunam vaerken siz uzaktan bakarsnız anca ben size bide aşkımın resmini koyayımda
görin

yaw bırak allah askına sıfata bak yaw tuna da neymis kimki duygusuz bilem değil Smile
Ara
GCLRNFNS
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Sisi de yannıS ßırakmaya geLmio heaBig Grin

abini çok kıdılarrrr pckopatttt ben çirkinmişimmmmSad

ben didiommmmmmSad Sad
Ara
CaNaT
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=djseninim]183895.jpg

kısss bunu sana erkek diyeee yutturmuşlarrrrrrr buuu bayan beeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim:

heee erkeğe penzemiyor yaw böle nasıl derler anladın sen onu ati Smile Smile
Ara
PCKoPaT
Sana Chirkin dienLer aynaya ßakSınBig Grin Seni ßeqenmeyeni aLLah taSh yaparBig Grin
Âh be.
Ara
CaNaT
böle tripler yalvarma yakarma ne bu ya
Ara
ÇiLeK
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güselimmmm buğün hafta sonu ben izin verdimmm oynayabilrsinnn:yikildim: :yikildim:

amirinle konuştummm gelmişkennn ikide göbek atsınnn diyooo seninin içinnnn:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

tamam sagol amirimden izin aldıgın içinnn minnettarım sana......:hihi :hihi :hihi
ben lşimdi oynıcammm ama sizde eşlik edin tamam mı?? tek başıma öyle deli gibi oymayımm hdeeee bakaammmmm.:yikildim:

2ebbc94ff9.gifEEEEEE BEN OYNADIM OYNADIM EŞLİK EDEN YOK YAA ben diyommmm işte.....HERKEZE İYİ EGLENCELERRR İYİ AKŞAMLAR....
Ara
GCLRNFNS
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bırak allah askına sıfata bak yaw tuna da neymis kimki duygusuz bilem değil Smile

aslann kankammmm beee valla erkkeeekkk deill ooo yaaaaa
google bile bulamadıııı git kardeşim kafamı yapıyosun benlee dedi banaaaaa:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq ZeNiTH 5 996 04-14-2022, Saat: 06:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Dogum Günün Kutlu Olsun History . . Hasretiim 15 1,491 04-13-2022, Saat: 08:46 AM
  DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE €BeRimSin 23 1,594 04-09-2022, Saat: 09:56 PM
  Doğum Günün KutLu oLsn! {blue} Ñ•qρα кJмя 18 1,273 04-08-2022, Saat: 07:58 AM
Star Doğum Gününüz Kutlu Olsun PaSCHaM ve deniz kısı badelie 0 328 05-05-2021, Saat: 02:12 PM
Son Yorum: badelie

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 28 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:48 PM