abiii beniii begenmediiiyaaaaaaa delikanlysaaa merveee çıkarsınn resimmm koysunnnn görelim hangimizzzzzzz karizmaaaaaa ben herşeyeee varımmmmm vallaaaa hodriii meydannnnnn
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
[quote=djseninim]
kısss bunu sana erkek diyeee yutturmuşlarrrrrrr buuu bayan beeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim: djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tunam vaerken siz uzaktan bakarsnız anca ben size bide aşkımın resmini koyayımda yaw bırak allah askına sıfata bak yaw tuna da neymis kimki duygusuz bilem değil PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Sisi de yannıS ßırakmaya geLmio hea abini çok kıdılarrrr pckopatttt ben çirkinmişimmmm ben didiommmmmm gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=djseninim] heee erkeğe penzemiyor yaw böle nasıl derler anladın sen onu ati
Sana Chirkin dienLer aynaya ßakSın Seni ßeqenmeyeni aLLah taSh yapar
Âh be.
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güselimmmm buğün hafta sonu ben izin verdimmm oynayabilrsinnn:yikildim: :yikildim: tamam sagol amirimden izin aldıgın içinnn minnettarım sana......:hihi :hihi :hihi ben lşimdi oynıcammm ama sizde eşlik edin tamam mı?? tek başıma öyle deli gibi oymayımm hdeeee bakaammmmm.:yikildim: EEEEEE BEN OYNADIM OYNADIM EŞLİK EDEN YOK YAA ben diyommmm işte.....HERKEZE İYİ EGLENCELERRR İYİ AKŞAMLAR.... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bırak allah askına sıfata bak yaw tuna da neymis kimki duygusuz bilem değil aslann kankammmm beee valla erkkeeekkk deill ooo yaaaaa google bile bulamadıııı git kardeşim kafamı yapıyosun benlee dedi banaaaaa:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 996 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,594 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |