:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
ZeNabiN
ben kalabalık sevmem pek hadi sise iyi eğlencelerBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
GCLRNFNS
herhaldeeee ben yanlızz kaldım bu seferrrr Sadneyse bekleyim ben biraz daha şincik gelirrr millet bizimm ufaklık gene gelen oyuncaklarla kayboldu ortadannn Smile

aaahh pckopatt ahh ne etçemm sana hele bi gellllSmile
Ara
GCLRNFNS
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kalabalık sevmem pek hadi sise iyi eğlencelerBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

tammaamm giitttiin yerlere bakk pckopat oralardaysa gönderr burayaaaa:yikildim: :yikildim:

işimm var onlaaaaaa dahaa yemekk yapılcakkk geceyeeeeee diimiii amaaaa:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
HaLLeDeRiZ
hani palyanço yok bu partide doğum günü çocuğunu kim eğlendirecek
nese bende palyanço olayım kardeşim için:[
Ara
ZeNabiN
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tammaamm giitttiin yerlere bakk pckopat oralardaysa gönderr burayaaaa:yikildim: :yikildim:

işimm var onlaaaaaa dahaa yemekk yapılcakkk geceyeeeeee diimiii amaaaa:yikildim: :yikildim: :yikildim:
arıom arıom bulamıyom abicim yaa off. küçücük boyuyla bulmak da zor tabiii. du biras daha bakiim belki bize gitmiştir gelmiom diye beni dövmeye. yok yok gelmes. abarttım. neese ben bakiim gelirim birasdan sen yalnız kalma abicim:Smile :Smile :Smile
Ara
TutkuM
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok dahhaa burdayyızzzz sibeeelll üzülmeeee
evsahibi en son terkedermiş gemiyi daha bulaşıklar var yıkancakkk diiimiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim:
:yikildim: :yikildim: :yikildim: tabi ya bulaşıklar falan neyse başa gele çekilirmiş:yikildim: :yikildim:
Ara
TutkuM
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sizlere tşk ederimmmm sibelll partimizi şereflendirdinizzzz:yikildim:
hoşgeldinizzzzzzz :yikildim: :yikildim:
hoşbuldum ama kimse kalmamış yine:'( :'( :'(
Ara
GCLRNFNS
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: tabi ya bulaşıklar falan neyse başa gele çekilirmiş:yikildim: :yikildim:

eee olsunnn ben halimden menunum dediğin gibi başa gelen çekilir :yikildim:

ama sizde bi işin ucundan tutarsanızzz çokkk makbule ğeçerrrrr yaniiiii:yikildim: :yikildim:

öyle bi oyuncak almakla bitmiyo sorumluluklarr diiimiii:yikildim: :yikildim: yaaaa
Ara
TutkuM
hallederiz bak ben getirdim palyançopalyao_byk.gif:yikildim: :yikildim: bisiklet_palyao.gif:yikildim: :yikildim: pckopata benden olsun eğlensin doğum günü çocuğu o :yikildim: :yikildim:
Ara
GCLRNFNS
amannn nee güselll bii palyoçomuzzz eksikti oda geldii tam olduuu eeee :yikildim:

dansözü kim getircekkkkkkSad
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq ZeNiTH 5 996 04-14-2022, Saat: 06:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Dogum Günün Kutlu Olsun History . . Hasretiim 15 1,491 04-13-2022, Saat: 08:46 AM
  DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE €BeRimSin 23 1,594 04-09-2022, Saat: 09:56 PM
  Doğum Günün KutLu oLsn! {blue} Ñ•qρα кJмя 18 1,273 04-08-2022, Saat: 07:58 AM
Star Doğum Gününüz Kutlu Olsun PaSCHaM ve deniz kısı badelie 0 328 05-05-2021, Saat: 02:12 PM
Son Yorum: badelie

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:04 PM