yaff ben bişi anlamadım dogum günü cocuu nerde hediyeyi kime vercüük
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee olsunnn ben halimden menunum dediğin gibi başa gelen çekilir :yikildim: abicim sen beni çağır partiden sonra beraber temizleriz ortalığı. doğumgününe katılamıyorum bari sana bu güsel parti için teşekkür etmiş olurum . : :
ama sizde bi işin ucundan tutarsanızzz çokkk makbule ğeçerrrrr yaniiiii:yikildim:
makbule geçerse bende sevinirim ya atilla:yikildim: ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim sen beni çağır partiden sonra beraber temizleriz ortalığı. doğumgününe katılamıyorum bari sana bu güsel parti için teşekkür etmiş olurum . : : ay nekadar ince bii düşünce ne nazikkkkkk:hihi sen bu lafı dedinyaaaa ben her işi yaparımmmmmm şinçikk hele bi parti bitsinnnnn:yikildim: :yikildim: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama sizde bi işin ucundan tutarsanızzz çokkk makbule ğeçerrrrr yaniiiii:yikildim: eeeee sibel nediyimmm sana makbulee demin çokoprens almaya gitti sana bi haydarr versekkk olmazmııı:yikildim: :yikildim: unutmaa kısss dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur bir gün dersinn benim doğumgünümm varrrrrr diimii ibra_HE_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaff ben bişi anlamadım dogum günü cocuu nerde hediyeyi kime vercüük ibrahem sen bırakkk o geldimmi alırr hediyesiniii:yikildim: :yikildim: o bugün çok oynadı yorulduuu birssçık yatsınnnn demiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeee sibel nediyimmm sana makbulee demin çokoprens almaya gitti sana bi haydarr versekkk olmazmııı:yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: daha ne diycen atilla bir haydarem eksikti oda tam oldu:yikildim: :yikildim: artık haydarem yapar benm doğum günümüde:yikildim: :yikildim:
haydarrrrr kadar kafana taş düşşsünnn seninn emiii insann bi yardım edecemm derrrrrrrr:yikildim: hiç istifinide bosmuyo sunaaa bakkkk :yikildim::yikildim:
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haydarrrrr kadar kafana taş düşşsünnn seninn emiii insann bi yardım edecemm derrrrrrrr:yikildim: hiç istifinide bosmuyo sunaaa bakkkk :yikildim::yikildim:miley18: aha işte bedduan tuttu ne hale geldimmiley18: miley18: :yikildim: :yikildim: ya ben partiye geldim ama:yikildim: :yikildim: tamam ya ben yıkarım hepsini parti bitsinde :yikildim: daha ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckopat'ım bi tanem doğum günün kutlu olsun. bilirsin kalabalık benim doğama aykırı. yaa ama sisin ortam müthiş olmuş abimize teşekkür ediyorum bu güzel parti için . arkadaşlar da süper ama ben kapıdan seni gördüm bide atilla abi ye teşekkür edim gidebilirim artık .tmm herkese iyi eğlenceler. sabaha kadar paaaaaaaaaaaaaaaartiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! bye.CnmCım Chok SaoL... Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 996 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,594 |