gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmiyemmi kıssssyok yok iStemeS... Sen deniSine git
istersennnnn bikaç gün daha kutluyakk seninn buu doğumgünennü nedersinnnnn:hihi
Âh be.
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmiyemmi kıssssyok yok iStemeS... Sen deniSine git Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok iStemeS... Sen deniSine git küstünmü banaaa ama ben yetimim ama ben öksüsüm benim kism yokkii tamam öyleyse sana hoşçakal pckopatt
haıııııııır öLe deiL... öSür diLerim kaLßini kırmak iStmedim
Âh be.
Canim baya gec oLdu ama..
Dogumgününü en icten diLekLerimle kutlarim... Nice saglikli, mutlu ve Duygusuz.com'lu yillar dilerim(: IYIKI DOGDUN IYIKI VARSIN...
geldim abi bende tam sise geliodum yafff . iyi misin biraz daha. .
zenabinnnn pckopatt yokk burdaaa nerde kimbilirrr ben çıkıyorummmmm sizeee iyigecelerrrr kendinizeee iyi bakınnnnnnnnn pckopatında tekrarr doğumgününü kutluyorumm buğün benim için en güsel dogüm günlerinden bitanesiydiiiii demiycemmm tektiiiiii....
tmm abicimm seni seviorus bak moralini bozma haa parti için teşekkürler yeniden bb
çok egelndik çok güldükkkk bugün keşke sonu böyle bitmeseydiii valla kendimimi suçluyim onumu suçliyim bilmiyorummm yaaa bi dinleme nesaketinde bil bulunmadııııı canım ona sıkıldı zatennnnn neyseee pckopata iyiki doğmuşsun iyiki varsınn diyim tekrar doğum gününü kutlearımmm umarımmm nice böyle mutlu günler görürrrrrr kendinizeee iyi bakınnn hoşçakalınnn allaha emanet olunnnnnnnn .byyyyy byyyyyyy
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,594 |