(:küstüm hepinize ben bi dansçı olayım varya sizi tanırsam hatta kapak kızı olacam dergilerde sersii küstümm bunu bil
gecelerinefendisi denis versiyonu....:):)
|
merve bu cırkınlıkle kesın yasamaz kenıdnı ıntıhar etcek bakın sımdı :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merveee çirkindirrr stop :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hos resimLer AtiLLa YakisikLisin allah sendende rası olsunnn sannaaaaaaa güselll yürekliiiiiiiii
gidin konuşmuyom sizle :'(:'(sersii sende kardeşini kıskan dur o senden daha yakışıklı
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(:küstüm hepinize ben bi dansçı olayım varya sizi tanırsam hatta kapak kızı olacam dergilerde sersii küstümm bunu bil yaw merve sakaydı be sen kapak kızı mı olcan yav danscı olmayı bekleme bızım burda matbaa var ben senın resmını gazoz kapagının ustune bastırrım uzulme :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidin konuşmuyom sizle :'(:'(sersii sende kardeşini kıskan dur o senden daha yakışıklı yaw bıseymı dedık kardesım benden daha yakısıklı bılıyoz bız bunu :yikildim: :yikildim: :yikildim: ama kızlar ona degıl bana bakıyo naber :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atii küstüm bunuda bil:'(: mervee bana niyee küstün anlamadımmm ben inanıyorummmm dedimmm bana inanmadınnn pckopata söyle dedin bişi demedi sersiyee söyledinnn çirkinsinnn dedi eeeee şimdi benimm ne suçum var anlamadımmmmmm yaaaaa niye bana küstünnnnnn merveeeeee niyeee:hihi :hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gecelerinefendisi gündüz versiyonu....ati... | GCLRNFNS | 73 | 2,838 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi