hoşgeldin tuuce bu arada
Garip Sohbetler
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yaa ikiniside bir arada görünce bide korkunca üzerine bööle oldum mazur görün artık PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ßir geLdim pir geLdim öle öle. böö diye daldın maşallah yani. ama bende seni korkutucam bigün ya da gece deil yanlış yazmak klavyeye basamicaksın( nasıl yapıcaksam artık)
Ben de teşkr ederim.Gurbet nasıl bi şey demişsin ya ,daha önce ben bunu yaşadım,gerçekten zor,vatanının herşeyini ama herşeyini özliyeceksin.Buradaki tadında olmayacak hiç bir şey .Belki maddi olarak doyacaksın ama manevi olarak kocaman bir boşluk saracak içini.
Türkiyede iken çoğu zaman farketmediğin güzelliklerin farkına orada varacaksın .Boşuna dememişler "bülbülü altın kafese koymuşlar ,ahh! vatanım demiş.salmışlar onu bakalım vatanı neresiymiş diye,gitmiş bir kara çalıya konmuş..." Yıne de bütün güzellıklerın senınle olmasını tüm kalbimle diliyorum.... immortal_life Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abi sen felaket tellalımısın yaw:yikildim: ne üstüme üstüme geliyon hayırlı olsun deyip geçsene alaa allah adem akşam geliyom yanına gırtlağını sıkmaya:yikildim: ihsan ciddi gel bee...takılırız olum...top oynarız güvenliğin önünde |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 169 Ziyaretçi