abı var ama bakmıyolar bıze
Garip Sohbetler
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hatun yok mu ? Olum dur ya bu karizmayla toplican bütün milleti başımızaMesuta başlık isterim YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olum dur ya bu karizmayla toplican bütün milleti başımızaMesuta başlık isterim yaw baslık parasını fazla tutta kımse almasın bızede hatıun kalsın :yikildim: :yikildim: :yikildim:
su yukarda yazdıgımı degıstıryorum
baslık parasını fazla tutta dıger arkadaslarada hatun kalsın not : yanlıs anlama olmus basımın etını yıyolar burda kendımı cekeyım aradan :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Allah herkesin kalbine göre nasip etsin. Çok olanı değil, tam olmuş olanı bereketlidir
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah herkesin kalbine göre nasip etsin. Çok olanı değil, tam olmuş olanı bereketlidir ıste bu kadar miley17: miley17: Bencede Allah herkesın gönlune göre versın miley17:
06-26-2007, Saat: 09:06 AM <
bendemi olsam acaba bende varımmm banane banane ya arkadaşlar bişi söyliycem bu sitede sohbet kanalıolsa ya sadece haftasonları açılsın daha güzel olmazmı öyle bana katılan varsa el kaldırsın elleri gördüğümde evet gördüm derim nıhaha
06-26-2007, Saat: 10:16 AM <
06-26-2007, Saat: 11:10 AM <
siz neden bahsediyonuz Morcivet : Forum etik kurallarına uygun düşmeyen mesajlar kesinlikle yasaktır.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 115 Ziyaretçi