Hoş geldin arkadaşım.
İnşalah dileklerin yerini bulur
Garip Sohbetler
|
06-28-2007, Saat: 11:46 AM <
Hoş geldin arkadaşım.
Tamam Tanimiyosunda Ne Biliyim Sanki Ben Size Gicik Biriymişim Gibi Geliyo Bilmiyorum Ama Bana öyle Geliyo O Yüzden De Yazdiklarimada Dikkat Ediyorum
06-28-2007, Saat: 11:49 AM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adslhaklısın masal yüzlü türkler adsl bile eline yüzüne bulaştırıyor.bi düzgün yapan bu işi ben vrım:yikildim:
06-28-2007, Saat: 11:58 AM <
Estafurla Yav ne gıcığı
Senin öyle bir komplexsin olmasın. Sonuçta sanal ortam ve biz burda Zaman hrcamak iyi arkadaşıklar Kurmak için burdayız Bildiğimiz iyi kötü şeyleri bir şeklide paylaşmak. Belkide Realde Yapamadığımız bir çok şeyi burda yaparak Bilinçaltına ittiğimiz şeyleri burda sergiliyoruz. Bu öfkeniz olur Sevginiz olur. Tabi bunlarda etik Kurallar içinde olur. Ve Kimsenin kimseye gıcık olması için bir neden yok Çünkü bir BAÄžLILIK yok Yani zonluluk yok. Mesala sizin burda bizimle olmanız, SADECE SİZ İSTEDİÄžİNİZ İÇİN BURDASINIZ. Benim yada bir başkası istediği için değil. Mavi_ay olarakta çok hoş bir rumuzunuz var. Gecelerin maviliğindeki Ay.. Bu bile sizi bir şekile Sadeliği gecenin karanlığındaki sakinliği dinginliği ifade etmekte bir şekilde sizi yansıtmakta. Bence kimse size gıcık değil Hem olsa Ne olur? Yani biri sizden hoşlanmıyosa SORUN ONDA SİZDE DEÄžİL... BURASI KİMSENİN BABASININ MALI OLMADIÄžI GİBİ. SİZDEN HOŞLANMIYAN OLSA BİLE. HİÇ BİR YAPTIRIMDADA BULUNAMAZ. YETERKİ SİZ İSTEDİÄžİNİZ ŞEYİ İSTEDİÄžİNİZ ÖLÇÜDE DOÄžRU YAPIN GERİSİ ONLARDA KALIR. Sevgiler MAVİ_AY
nan sen eline yüzüne bulaştırmakla kalmaz, başka bi tarafınada bulaştırırsın mazallah
4 gb oldu canım rahat takılda yinede fazla açılmayın
bu telekom işini iyi biliyor bi arkadaşım var o dedide telekom kotaları şişirip sınırsıza geçmeye zorluyo diyo milleti yani kotanızı aşarsanız şaşırmayım ok
06-28-2007, Saat: 12:28 PM <
Masal'ın cümlelerine noktamı koyarım izin varsa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|