izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noliyi kim kimi aliyi bacım sen lıcak adam benle yelısıde kabul etmesı lazım ılk şart bu olsun yoksa evlenemezsınız büyü yaptırırımKIS BENİ ALAN YOK BEN KENDİME ALIYOM SERSERİYİ...:yikildim: :yikildim:
Tut ellerimden...
|
tamam erkekım duguun ne zaman sımdı :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
mıkbılen kurban olsun sana :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: yollarına taqs olayım emı :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
06-28-2007, Saat: 01:16 PM <
aman ya adet degısmıs nerden bılım ii hayırlı olsun dugun nezaman
:yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam erkekım duguun ne zaman sımdı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: düğün mü dedi biri yaf ne düğünü kısım sen bana kaçıyosun:yikildim: :yikildim: bide sana kalkıp düğünmü yapacammm cıxx:yikildim: :yikildim: mıkbılem ben sert adamım,hatta kroyum yuvrrııımmmm:yikildim: :yikildim:
nan deryalım erkeksen erkeklıgını bıl :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
ne o öle sert erkek durumları almazsan alma :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: benı melek kacırır :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: dımı melek erkekkım :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkiler sohbet bölümüne gelin :S burda modlar kızar:Sbencedeee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
???yorum.....tut ellerimden...YA?AM | eRCi | 6 | 635 |
04-02-2022, Saat: 10:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ellerimden akıp giden zaman | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 3 | 551 |
03-30-2008, Saat: 08:34 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
Tut Ellerimden.......... | ÇiLeK | 2 | 464 |
09-04-2007, Saat: 11:56 PM Son Yorum: TutkuM |