slm arkadaşlar ben geldimmmmmm sizi özledimmmmmmmmm ee arkadaşlar aranızda tatile giden yohmu
Garip Sohbetler
|
Gelin ben hepinize yeterim kumalığı kabul ederseniz tabi ama bilin ki ben hepinizi çok sevirem
nan adem bak bosusuruz hepsı benım bak sen yenı uyelere asık ol karısmam seskı uyelerın hepsın benı onlarla ben evlencem :yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: tyallah bı daha görmııım senı bu kızların etrafında :yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim:
06-28-2007, Saat: 02:26 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gelin ben hepinize yeterim kumalığı kabul ederseniz tabi ama bilin ki ben hepinizi çok sevirem adem bilmem mi beni ne kadar çok sevdiğini elinden gelse 1 kaşık suda boğacan beni:hihi ama yinede aşkını kabul ediyorum düğün ne zaman:yikildim: PaPaTyA_17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkı boş verin en güzel yalnizlik ) şimdilik öyle dersin herşey bi yere kadar.İnsan yalnız yaşayabilseydi Yüce Allah eş göndermezdi
06-28-2007, Saat: 02:29 PM <
nıhaha ben tatili sizin ayağınza getiriyim mesela bodrum getirebilirim bize cok yakın bodrum
06-28-2007, Saat: 02:30 PM <
biliyorum tabi öyle oldugunu aşık olanlarıda görüyoruz hiç değilse böyle kafanı dinliyorsun rahatsın
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 94 Ziyaretçi