Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn vermek yasak sapık arkadaşım benim...adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihi
çabuk düzelt o mesajı...
|
Garip Sohbetler
|
|
06-28-2007, Saat: 04:10 PM <
eee arkadaşlar kimse yok mu? tek ben mi jkaldı burada
06-28-2007, Saat: 04:13 PM <
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihiismi sedat'tı melek Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihi [COLOR="Black"][SIZE="3"]oda öteki sapık ...arkadaş yaf...herkesle konuşmuş sadece seninle değil...forumdada yazmış bişeyler ...neyse canım önemli değil inş anlayış göstermişsinizdir...iyi çocuktur kendisi çünkü...benim en iyi dostum desem yeridir... ben kaçıyom...hadi allaha emanetsiniz kendinize iyi bakın...[/SIZE][/COLOR]
lolita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ben daha neler yazacağım.... yalnız hikayeler bölümüne aç istersen kmin bunlar senin yazılarınmı yoksa ?
06-28-2007, Saat: 04:17 PM <
haşa deryalım bağırmıyorum sen beni yanlış anladın sadece ben fikrimi söylüyordum ok
06-28-2007, Saat: 04:19 PM <
adem kaçmadan önce engeli kaldırma kalsın tamam mı? bana bu yüzden kızıyorsan ne diyeym neyse boş ver ok
06-28-2007, Saat: 04:21 PM <
melek çünkü bu sedat ben adem hem sınıf arkadaşıyız hem de kanki ta ilk okuldan beri birbirimizden ayrılamadık hala görüşürüz
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

...arkadaş yaf...herkesle konuşmuş sadece seninle değil...forumdada yazmış bişeyler
inş anlayış göstermişsinizdir...iyi çocuktur kendisi çünkü...benim en iyi dostum desem yeridir...