Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn vermek yasak sapık arkadaşım benim...adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihi
çabuk düzelt o mesajı...
Garip Sohbetler
|
06-28-2007, Saat: 04:10 PM <
eee arkadaşlar kimse yok mu? tek ben mi jkaldı burada
06-28-2007, Saat: 04:13 PM <
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihiismi sedat'tı melek Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem senin msn de baskasıyla konustum ben :yikildim: :yikildim: ismi ımmm sey neydi ya hah buldum sey sormayı unuttum:yikildim: :yikildim: kim o yaf :yikildim: sora konusmadım ama :hihi :hihi :hihi [COLOR="Black"][SIZE="3"]oda öteki sapık...arkadaş yaf...herkesle konuşmuş sadece seninle değil...forumdada yazmış bişeyler... neyse canım önemli değilinş anlayış göstermişsinizdir...iyi çocuktur kendisi çünkü...benim en iyi dostum desem yeridir...ben kaçıyom...hadi allaha emanetsiniz kendinize iyi bakın...[/SIZE][/COLOR] lolita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ben daha neler yazacağım.... yalnız hikayeler bölümüne aç istersen kmin bunlar senin yazılarınmı yoksa ?
06-28-2007, Saat: 04:17 PM <
haşa deryalım bağırmıyorum sen beni yanlış anladın sadece ben fikrimi söylüyordum ok
06-28-2007, Saat: 04:19 PM <
adem kaçmadan önce engeli kaldırma kalsın tamam mı? bana bu yüzden kızıyorsan ne diyeym neyse boş ver ok
06-28-2007, Saat: 04:21 PM <
melek çünkü bu sedat ben adem hem sınıf arkadaşıyız hem de kanki ta ilk okuldan beri birbirimizden ayrılamadık hala görüşürüz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 281 Ziyaretçi