aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nedicem kızlar senin gibi birini nasıl boş bırakmış yaa
şaşırdım dorusu =))
işte bende onu düşünüyorum kaç zamandır ama haola bulamadım
bir bilene danışmak lazım ))
Kiskananlar çatlasin :)) Yabir Yol Ver Ya Da Yoldan çekil !!!
|
06-24-2007, Saat: 01:12 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nedicem kızlar senin gibi birini nasıl boş bırakmış yaa işte bende onu düşünüyorum kaç zamandır ama haola bulamadım bir bilene danışmak lazım ))
yakışıklısın kardeş bu arada imzana bayıldım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ama gercektan yakışıklısın sen
senin gibi birinin mutlaka bi arkadaşı vardır yaf =)) sen bi bilene danış sana bi kız buliym dicem ama nese (ama genelde resimlerine yorum yapanların çoğu kız)
06-26-2007, Saat: 03:00 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama gercektan yakışıklısın sen aramakla bulunsaydı 3 sene önce kaybettiğim sivitimi bulurdum olmuyor nekadar arasanda bulunmuyor miley13:
06-26-2007, Saat: 03:15 PM <
gsli_kiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabret buLursun biqun SABIRSIZLANAN YOK ZATEN BEN NE BULACAM BU ARADA<Z HAK EDEN GELİR BENİ BULUR
06-26-2007, Saat: 03:22 PM <
adda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlı güzel çıkmışınn SANADA YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER
06-29-2007, Saat: 11:02 PM <
msn adresi yasak diye msj atan arkadaşlar resimlerin üstündeki msn adresim DEÄžİLLLLLLLLL sadece resimlerim kullanılmasın dye yazılmıştır ANLADIIIIIII.......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kiskananlar çatlasin :)) Ya Yol Verin Ya Da Yoldan çekilin !!! | cagkan_666 | 2 | 731 |
06-13-2007, Saat: 03:32 AM Son Yorum: CReATuRE |