cagkan_666 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
burası eskişehir adalar değilmi ya çok özledim şimdi harikadır oralar. resimdede karizma çıkmışın arkadaşım allah sevdiğine bağışlasın bu arada ben aranıza yeni katıldım bizim yerimizede gez oralarda
Kiskananlar çatlasin :)) Yabir Yol Ver Ya Da Yoldan çekil !!!
|
cagkan_666 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burası eskişehir adalar değilmi ya çok özledim şimdi harikadır oralar. resimdede karizma çıkmışın arkadaşım allah sevdiğine bağışlasın bu arada ben aranıza yeni katıldım bizim yerimizede gez oralarda
06-30-2007, Saat: 03:39 PM <
hırçın85 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burası eskişehir adalar değilmi ya çok özledim şimdi harikadır oralar. resimdede karizma çıkmışın arkadaşım allah sevdiğine bağışlasın bu arada ben aranıza yeni katıldım bizim yerimizede gez oralarda evet dostum adalar gerçekten güzel oldu buralar bu arada aramıza hoş geldin iyi vakit geçirirsin umarım
ben buraları biyerden tanıyorum ama nerden eskişehirde çekinmiş resimleri..
gerçektenn yakışıklısın allah seni nazarlardan korusun sevdiklerine bagışlasın
07-01-2007, Saat: 01:02 AM <
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok sekersin walla o senin şekerliğin teşekkür ettim
07-01-2007, Saat: 09:31 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buraları biyerden tanıyorum ama nerden eskişehirde çekinmiş resimleri.. evet doğru tahmin resimler eskişehirden mekanda adalar
07-02-2007, Saat: 11:17 PM <
ii çıkmışsın diyeyiim hadiii:::::::::::::::::::: aabisiiiiiiii
cagkan_666 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o senin şekerliğin teşekkür ettimwalla seker deilim desem yeridir..ama yinede saoll
07-05-2007, Saat: 12:36 AM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni resimler süpermiş yaff resim manyak resimdeki manyak ne olacak bunun sano ¿ DDD |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kiskananlar çatlasin :)) Ya Yol Verin Ya Da Yoldan çekilin !!! | cagkan_666 | 2 | 731 |
06-13-2007, Saat: 03:32 AM Son Yorum: CReATuRE |