uyusaydın yaa kıss yatağında yılanmı vardı
Garip Sohbetler
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ağlıcam ama ağlıyamıorum neden die sormaın forumu sel basar die korkuom:yikildim: [COLOR="Black"][SIZE="3"]gerçekten o tatlı şekerin yokluğu belli oluyor yaf.... gerçi kimin hemşosu bide sen ağlarsan kimse ağlamaz özge söylim...sen çok gürültülü ağlıyon ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KD :KD irit: [/SIZE][/COLOR]
07-01-2007, Saat: 01:17 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ağlıcam ama ağlıyamıorum neden die sormaın forumu sel basar die korkuom:yikildim:tmm cnm hepsini ileticem
07-01-2007, Saat: 01:18 PM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyusaydın yaa kıss yatağında yılanmı vardıyatagımda yılan yok ama yüregimde yılan zehri gibi bi acı war :'( yok yha bu hiç duygusal olmadı:yikildim:
07-01-2007, Saat: 01:20 PM <
[quote=Qetesh]gerçekten o tatlı şekerin yokluğu belli oluyor yaf....
gerçi kimin hemşosu <I><B><FONT size=3><FONT color=black>bide sen ağlarsan kimse ağlamaz özge söylim...sen çok gürültülü ağlıyon ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KD :KD Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adem gıtme bı yere bakkal hmn şurası gıdıp gelıom sabah yazdım bee daha gidip gelicen sen
07-01-2007, Saat: 01:58 PM <
geldim yha komşu geldi bide bakkala giderken bi ark.ı gördüm koyu bi sohbet ettik
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 93 Ziyaretçi