CReATuRE : RESİM BOYUTLARI BÜYÜK OLDUÄžUNDAN DOLAYI KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR...
anaaaaaa :)))
|
CReATuRE : RESİM BOYUTLARI BÜYÜK OLDUÄžUNDAN DOLAYI KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR...
07-01-2007, Saat: 02:45 PM <
Adem bunun anaya benzerliği yok yha daha çok babaya benzer
şaka en karizma resimler tşk.ler
yetttimmm gayriiii yaffffffff ademimmm
iştee budurrr yafffff harbiden demekki seni teşfik işe yaradııı kardeşimm güsel çıkmışsınnnnn favorimsinnnnn kardeşşşş yarışmadaaaaaaaa.. tşk ettimm resimlerineee yakışıklı kardeşimmmm valla ben sıkılmıştım öbür resimden şimdi paslar silindigözümdennn yaffff budurrr işteeee ademmcimmm..
güzel resimlerr abii allah sevdiklerinle beraber uzun ve mutlu günler geçirmeyi nasip eylesinn ..
[COLOR="Black"]eywallah sağolunda, resimleri bi türlü küçültemedim...ya çok küççük oluyo yada çok büyük oluyo...
yorumlar için çok çok sağolun...şunuda söylim at benim değil... binmek isteyenlere duyurulur[/COLOR]
anaaaaaam buda kimmiş adem hep söledim tam bi uyussun halada ölesin
saka ademcan gücenmessin biliyom ama.. allah sevdigine bagışlasın..
adem hos resımler Allah sevdıklerınle bır ömür nasıp etsın senı sevenlerıne ve sevdıklerıne bagıslasın
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaaaaam buda kimmiş adem hep söledim tam bi uyussun halada ölesin aminnnnnnnnnnnnnnnnn aslıcımmmm aminnnnnnnnnnnnnn allah sevdiklerine bağışlasınnn ademimiziiiiiiii
[COLOR="Black"]allah kavuştursun deyin birazda yaf...
bağışlamasına bağışlıyorda kavuşturmuyor işte... hepiniz çok sağolun...o güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için bu arada aslıcan resimlerimdende anlaşılıyormu uyus olduğum[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi