Kızlar güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim Yüreğinize sağlık olsun Yüreğinizdeki sevgi eksilmesin
Bir Ben
|
Sen maviy'i seversin Ben kızıllığı Sen tebessümlerini maviye savursun Ben kızıllığa.. Sen umut içinde yaşarsın Ben kor bir alevin içinde Sen maviye aşıksın Ben kızılla Şimdi gökyüzünde mavi-kızıllık var Ben mavinin kızıllığına tutkunum şimdilerde Kızıllık kor içinde yanmakta mavim Ve ben seni hala beklemekteyim.....
06-07-2009, Saat: 06:09 PM <
bir mavi alev var içimde...
bilki ateşin en hararetli halidir mavi ateş... gün doğarken kızıldır gökyüzü sonra mavi... hararette mavidir ateş yandıkça kızıl... ve bir yol çizilmiş kaderde... kızıl mavinin, mavi kızılın içinde... ben senin, sen benim içimde...
İçindeyim,içimdesin işte
Yanıyorsun kocaman sönmek bilmeyen bir alevle Mavinin içinde kızıl Kızıl içinde mavi var.. Hayatıma anlam kattın maviliginle Yanaklarımda ki kırmızılık oldun Yüreğimdeki mavi'nin anlamı Şimdi içimde kızıllın maviye karıştıgı kocaman bir ateş..
07-03-2009, Saat: 02:11 PM <
okyanuslardan getirin suyumu..
en temiz mavilerden olsun.. gökyüzünden alın kızlımı... tam yerinden kaynağından olsun .. ya da gelin içimden alın bir kızıl bir de maviyi... sakladığım en ücra köşeden... ya söndürün içimdeki ateşimi... yada kızılım... gel de son ver içimdeki yangınlara...
07-04-2009, Saat: 03:28 PM <
eline yüreğine güzel kalbıne saglık kardeşim yüreğin gibi bunlarda güzel sağolasın
Gelsem söndürebilsem o ateşi
Ama gelsem söner mi ? o ateş Ben kor gibi yanarken o ateşi nasıl söndürebilirim Şimdilerde içimde hasrettin burukluğu dahada fazla Sana daha hasret kalıyorum Her hasret kalışımda bu ateş dahada yakıyor yüreğimi Ben kızıllığıma karışan mavinle yaktım ateşimi Senin ateşini söndürüceğim Tut ellerimden eğer bırakmayacaksan Senden başkası tutmasın ellerimi Böylesine yakmasın yüreğimi bir tek sen yak bir tek sen tut ellerimi
07-12-2009, Saat: 06:49 PM <
hasretin acısı şimdilerde oturdu yüreğimin orta yerine...
bilipte söyleyemedim, uzattım ellerimi dokunamadım... hadi sen de uzat bana ellerini ne olur... yollarda yanız olmadığımı bileyim... hadi sevdiğini söyle sen de baan... uçsuz bir deryada boşa kürek çekmeyeyim... bir dolu gelincik topladım avuçlarıma... ama bir başkasını koyamadım yüreğimin içine... hadi sen de gel yanan ateşim sönsün... bana bir demet değil... bir tek kızıl gelincik yeter...
Sen yoksun diye sussuyor bu şehir
Sen yoksun diye ağlıyor bu şehir Düşlerimde sana dair herşey Ellerini tutmak istiyorum ama olmuor Birşeyler senden alıp götürüyor beni Sana dair ne şiirler ne sözler biriktirdim bir bilsen Gözlerindeki o pırıltıya neler dedi gözlerim Ömürüm sonuna dekte o pırıltıya birşeyler anlatsın istiyorum gözlerim Ellerin,yüreğim benim olsun istiyorum Ben birtek sendeki o maviliği istiyorum.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi