biliyorum ama ögrenmek istemiyorum
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
hımm keşke bana bilgi satan biri olsa satın alsam o bilgileri:yikildim: :yikildim: :yikildim:
bayılıcam ama açlıktan harbiden gülmekten karnım acıktı
07-03-2007, Saat: 01:44 AM <
Bilgi satın alınmaz
![]() bilmem farkındamısın ama çok ilginç bi insansın sn yha ![]() ![]() bn bu kdr komik bi insan oldugumu bilmiyodum ![]()
ne biliyorsun ben alırsam ?
ayrıca insanım cnm benimde senin gibi bir başım iki kolum var hatta fazlam var insanları tanımak insanları anlamak gerçek seveni bulmak onunla mutlu olmak (i.Tatlıses) ![]() ![]() benim kafamda deılsın yani farklı dusunuyoruz o yuzdendır esra
07-03-2007, Saat: 01:55 AM <
haklısın farklı düşünüyoruz. mesela bnm 2 kolum oldugunu nerden biliosun
![]() ![]()
ya tanıdık biri varsa
![]() olabilirmi oyle bişi acaba ![]()
tek dişi kalmış bir canavar misali örnekler korkutuyor beni zamansız
güldürüyor beni apansız...:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
07-03-2007, Saat: 02:04 AM <
gece gece snn mi beynin sulandı yoksa bnm mi bilmiyorum ama bişey bildigim kesin hiç bişi anlamıyorum anlamaya çalışıyorum
![]()
yapmaya çalıştığımız değil yapmak istediğimiz önemli esracım..
şimdi "ama ile başlarsan" kaybederiz çözümü üreterek yapmalıyız biz tüketiciler böyle düşünüyoruz. ![]() bazen anlamadıklarımızı anlayanlara sorsakta anlamayabilirler ![]() o yuzden relax ![]()
07-03-2007, Saat: 02:11 AM <
yapmaya çalıştıgında sonuçta yapmak istemendir. ama bi baglaçtır we o baglacı kullanarak kaybedicegime inanmıyorum. unutmayalım ki bizler hem üretici hemde tüketiciyiz
![]() bn relaxım sen geniş ol ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|