[COLOR="Black"]eywallah SevDa YürekLi...
[/COLOR]
[/COLOR]
"ahh aşk ahhhhh"
|
mükemmel olmuş kardeşimmm
yüreğine sağlıkkk süperrr vallaaaa........ TENİNE GÖZLERİMLE BİR RESİM ÇİZDİM BİR KUŞ KOYDUM GÖGSÜMÜN SOL KÖŞESİNE ÖYLE YALANLARLA KANDIRKİ ONU UÇMASIN BU DÜNYANIN SAHTE GERÇEKLERİYLE BELKİ SAKİNLEŞİR BU YERKÜRE BİTER SEWGİ KISIRI İNSANLARIN BULANMADAN MAHSUMİYETİ GÖKYÜZÜNDEN ÇoCuK OLuP GeL BeNiMLe... Aşkkk
....Aşk Masumdur... Sevgi Doludur.. Çarpar İnsanları Kuş gibi Özgürdür.. Uçmaktır.. Taşımaktır sırtında.. Soğukta kucaklamaktır.. Bazen kanattır.. Kanadı kırılır.. Acıtır.. Hüzünlüdür.. Ama yinede herşeye rağmen güzeldir.. AŞK İNSANI BAZEN ACITIRR BAZENDEE ÖLDÜRÜRR AMA İŞTE AŞKK NE YAPARSAN YAP O SENİN YÜREGİNE GİRDİYSEE BİKEREE YAŞARSIN İYİSİYLE KÖTÜSÜYLEE.. İSYAN EDERSİNNNN... AMA YÜREGİN HEP ÇARPAR SEN NE KADARR SENİ UNUTTUM DESENDE SEVMİYORUM DESENDEE YÜREGİNN HERŞEYİİ BELLİ EDER... YÜREGİNEE SAGLIKK muhteşemdiiiiiiimiley17: miley17: miley17: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mükemmel olmuş kardeşimmm [COLOR="Black"][SIZE="3"]eywallah abicim sağolasın seninde yüreğine sağlık...[/SIZE][/COLOR]
07-03-2007, Saat: 08:29 AM <
adeem çok güzel olmuş . olum ben sana virüs mü var derken yok diyordun ya lan iyiki de kurmamışım prog.
Alıntı:[COLOR="Magenta"]YÜREGİNEE SAGLIKK tşk ederim çilek, seninde yüreğine sağlık arkadaşım Alıntı:wayyy süper valla adem emeğine sağlık sağolasın.... immortal_life Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adeem çok güzel olmuş . olum ben sana virüs mü var derken yok diyordun ya lan iyiki de kurmamışım prog. [COLOR="Black"][SIZE="3"]ihsanım söylemicektim ama dayanamadım şaka virüsüydü o yorum içinde sağol.... tşk ettim[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|