Allah rahmet eyLesin.
Garip Sohbetler
|
cenabı allah bütün tahsiratını affetsin barışım dualalrımız herzaman seninle olucakkkkkkk......:'(:'(:'(:'(:'(
07-05-2007, Saat: 12:39 AM <
asıl sana aferim çünkü herkeste açık sözlü insanları sewmez git illa arkamdan konuş der
böyLe gitmemen geRekiRdi barışım
daha söyLücek şaRkıLaRın vaRdı.. göRücek hayRanLaRın... kendini izLettiğin dizin vaRdı... bak gittin hepsi yaRım kaLdı seviyoRuz deLi gibi seni.. Ruhun şad oLsun.. izLe bizi cennetinden...... :'(:'(:'(
07-05-2007, Saat: 01:10 AM <
git illa arkamdan konuş diyenLer anam :yikildim:
07-05-2007, Saat: 01:18 AM <
cnm bn % 70 felan huya % 30 tipe bakarım
dış görünüş >>> Esmer, boyu 1.65 weya 70, gözrengi farketmez, kilo normal olursa ii olur, giyim abartılı bi şekilde olmasınbnden en az 1 yaş büyük olucak huy >>> erkek gibi erkek olucak hatan oldumu wurdumu yapışcan yere sonra aşırı olmıcak şekilde kıskanç olmalı, her dk başı aşkım bitanem dememeli dozunda bırakmalı ogüsel lafları, istedigim zmn yanımda olcak,bana deger wericek, sırf kendini düşünmicek, yeri gelirse gülücek yeri gelirse üzülcek,konuşmalarıyla baymıycak, sulusulu davranmıcak, çocukça olmıcak biras olgun düşünceli olcak, ouff daha çok isterim bn böle bi çocuk warmı elinizde acaba (buarada 1 defa aşık olmuştum we o aşık oldugum çocukla burda tarif ettigim çocuk arasında hiç bi benzerlik yok) gönül bu her istedigine konmuyo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 140 Ziyaretçi