yhaw noldu burdaaa
Garip Sohbetler
|
Alıntı:hoşgelmişsin adem abi yha okanın yarısını sn al yarısını ben [COLOR="Black"]okan senin kısmetin ben kimsenin kısmetine mani olamam... hem bana bayan lazım okanı ne yapayım[/COLOR]
eyw. abi saol
sen benı yanlısh anladın adem abi görükmuon hiç o baqımdan dedım Alıntı:[COLOR="Red"]eyw. abi saol [COLOR="Black"]tabi tabi anlicamı anladım ben yaa bende görünmüyorsam tmm artık... ömrümün yarısı duygusuzda geçiyo acık reeldede takılalım hep sanal hep sanal olmuyor zaten izinde bitiyo sıkıntılı günler başlicak yine sen ne iş yapıyon, okuyonmu nedir son halin[/COLOR]
ben okumuomda tekirdağa taşıncaz onnun için calısmıomda
ama bu 2 hafta ıcınde kesın karar bellı olcak o zmn ne yapcaım bellı olur.. abi istdensen reel dede görüşrüz hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben okumuomda tekirdağa taşıncaz onnun için calısmıomda [COLOR="Black"][SIZE="3"]görüşürüz tabiki...tekirdağın neresine gidicen... ben gümüşyaka tarafındayın tekirdağada sık sık yolum düşüyor... görüşmememiz için hiçbir neden yok...tekirdağda çok güsel bi yer hani kızlar cıvıl cıvıl çok seviyorum tekirdağıda tekirdağın insanınıda[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi