yhaw noldu burdaaa
|
Garip Sohbetler
|
Alıntı:hoşgelmişsin adem abi yha okanın yarısını sn al yarısını ben [COLOR="Black"]okan senin kısmetin ben kimsenin kısmetine mani olamam ...hem bana bayan lazım okanı ne yapayım [/COLOR]
eyw. abi saol
sen benı yanlısh anladın adem abi görükmuon hiç o baqımdan dedım
Alıntı:[COLOR="Red"]eyw. abi saol [COLOR="Black"]tabi tabi anlicamı anladım ben![]() yaa bende görünmüyorsam tmm artık... ömrümün yarısı duygusuzda geçiyo acık reeldede takılalım hep sanal hep sanal olmuyor![]() zaten izinde bitiyo sıkıntılı günler başlicak yine![]() sen ne iş yapıyon, okuyonmu nedir son halin [/COLOR]
ben okumuomda tekirdağa taşıncaz onnun için calısmıomda
ama bu 2 hafta ıcınde kesın karar bellı olcak o zmn ne yapcaım bellı olur.. abi ![]() istdensen reel dede görüşrüz
hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben okumuomda tekirdağa taşıncaz onnun için calısmıomda [COLOR="Black"][SIZE="3"]görüşürüz tabiki ...tekirdağın neresine gidicen...ben gümüşyaka tarafındayın tekirdağada sık sık yolum düşüyor...görüşmememiz için hiçbir neden yok ...tekirdağda çok güsel bi yer hani kızlar cıvıl cıvıl![]() çok seviyorum tekirdağıda tekirdağın insanınıda [/SIZE][/COLOR]
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|