ZeuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostunu korumak için haksız yere insanlara önyargılı yaklaşıyorsan sana da üzgünüm dostluğuna da.
sen önce kendine üzüL biz haksız yere kimseye önyargılı yaklaşmayız
ZeuS
|
07-06-2007, Saat: 01:34 PM <
ZeuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostunu korumak için haksız yere insanlara önyargılı yaklaşıyorsan sana da üzgünüm dostluğuna da. sen önce kendine üzüL biz haksız yere kimseye önyargılı yaklaşmayız
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar, normal insanlar sonuçları küçük insanlar ise başka insanları tartışırlar.
hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kovun şunu forumdan ya aSana ne oluyo sen bu forumun muhtarımısın?
07-06-2007, Saat: 01:40 PM <
ZeuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana ne oluyo sen bu forumun muhtarımısın?forumun muhtarı oLmasqi büyüde gel :yikildim:
07-06-2007, Saat: 01:41 PM <
bu forumun tek bi muhtarı yoktur bu forumda herkes muhtardır
tabi snn düşüncene göre muhtarlıksa
hehehe bende bunu beklıodum sana noluo dağdan geldın bağdakılerı kovuosun biraz konusmalarını düzelt millet yenısındıe sana ses cıkartmıor sen gittikce üstlerine gidiosun ya adam akılllı otur muhabbetini et yada kalk git
eminim şuan bu konuyu başdan sona okuyan herkez böle düşünüyodur istisnasız!
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar, normal insanlar sonuçları küçük insanlar ise başka insanları tartışırlar.
07-06-2007, Saat: 01:44 PM <
hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe bende bunu beklıodum sana noluo dağdan geldın bağdakılerı kovuosun biraz konusmalarını düzelt millet yenısındıe sana ses cıkartmıor sen gittikce üstlerine gidiosun ya adam akılllı otur muhabbetini et yada kalk gitdiyorum yha tartışma ortamı yaratıo yeni die bişey demios yok kavga çıkartalım die üstümüse geliomiley18::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|