abı varya su elıshamla yasarken rahat vermedın bırakta ölürken rahat edelım nedır senden cektıgım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
idam mahkumusunuz..son arzunuz ne olurdu......?????
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckopat canın çok tatlı geldi galiba senin cellatın ben olucammm bu gidişleeeyaw ne güSeL ya$ıoS i$te ßeLe$ten SiSin yüSünüSden öLCem gençLiim SoLdu, ömrümü tükettiniS Âh be.
ölmeden ibrahim tatlısesten ingilizce bir şarkı dinlemek istiyorum
ati sizede dilek beğendiremios valla al işte bu nasıl Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseri idam edildi galiba ses soluk yok:yikildim::yikildim: sen gelmeden ölmem bu gece :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölmeden son bikez bütün sewdiklerimi öpmeyi sonrada namaz kılmayı isterdim :'(du ßen Seni öpiim muJı muJı hade ߀nden yırttın Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanıma elıssha curtbertı ıstıyorum cellat bey :yikildim::yikildim: gıtmeden görelım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölmeden ibrahim tatlısesten ingilizce bir şarkı dinlemek istiyorumhade eLLer hawaya $appi $appi Âh be.
cellat bey formda kalan insanlara benim bir hiç ugruna deil onlların yüsünden
öldüğümü anlatında arkamısdan dua etsinlerr şemşimelerrrr:yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
biri size çok çirkin oldugunuzu söylese,tepkiniz nasıl olurdu??? | lover | 84 | 3,613 |
04-05-2022, Saat: 02:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
üstteki üye tatlı olsa ne tatlısı olurdu ???? | sıla | 285 | 9,454 |
11-18-2015, Saat: 03:52 AM Son Yorum: Jelly_Belly |
|
Hayatta Herkezin Bir Sloganı Olsa Sizinki Ne Olurdu. | deli yürek | 8 | 791 |
08-24-2009, Saat: 06:23 PM Son Yorum: deli yürek |
|
adı ne olurdu..? | -madamchatlaq- | 4 | 441 |
12-23-2008, Saat: 03:17 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
IssIz Adaya Forum Uçağı Düşseydi Ne Tür Geyikler Olurdu Sizce? | DeRiN_SeSsİzLiK | 3 | 749 |
12-18-2008, Saat: 11:01 PM Son Yorum: sıla |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi