trip yapmamın da bi sebebi war saygı ısteyen de yok
al saygını başına çal paraylamı verıon sanki..
al saygını başına çal paraylamı verıon sanki..
Garip Sohbetler
|
trip yapmamın da bi sebebi war saygı ısteyen de yok
al saygını başına çal paraylamı verıon sanki.. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla konuyu gördüm ama, ölenin arkasından kim olursa olsun ne olursa olsun öyle konuşulmaz arkadaşım... sözlerine ainen katılıyorum kardeşim çok güsel konuşmuşsun artı bi parantesde burda benim tanıdığım insanların hepsi birbirinden mükemmel insanlarr adminden tut en yeni üyesine kadar tek bişi sölicem kardeşim sana hixasibaby sende bizler ve herkes gibi olabilirdinnn ama faklı olmayı seçtin ama farklı olman seni bizim gözümüzde sadece küçülttü umarım bundan sonraa daha farklı daha iyi hoşgörülü ve saygılı olursunnn inan bana farklılığın daha güzel anlaşılırrr hayata hep laylay lom olarak deilde başka insanların gözündende bak osaman çok daha iyi anlarsın benim yaşım 27 seninki benden daha küçüksün amacım polimik yapmam deil sakın beni yanlış anlama ben sana gitme demiycemmm ama gittiğin yere önce sevgi ve saygını götür farklılığın insanların gözünde zaten anlaşılırrr tşk ederimmm saygılarımlaaaa...................atilla... hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz ki bu kadar ama ya atatürkün ruhuna her yıl dönümü 1 kere aksatmadan fatiha okudun mu ? [COLOR="Black"][SIZE="3"]sen nerden biliyorsun benim kime dua edip etmediğimi...sen nerden biliyorsun benim her işi yapmadan önce besmele çekmediğimi... kızmaya başlıyorum artık konuyu saptırma...allahın adını peygamber lafını ağzına alan bi insan ölen birinin arkasından o sözleri etmezdi... daha fazlada konuşma, konuştukça batıyorsun...[/SIZE][/COLOR]
YA KES ARTIK Bİ ÖLÜNÜN ARKASINDAN BU ŞEKİLDE KONUŞAMAZSIN BU ADAM SANA NE YAPTIKİ BU KADAR KIZGINSIN?
Bİ İNSANIN KANLI DÜŞMANI BİLE OLSA SENİN SÖLEDİKLERİNİ SÖYLEMEZDİ ....!!BU ARADA SAYGI DUYDUGUN KADAR SAYGI GÖRÜRSÜN Bİ GÜN SENİN ONA YAPTIKLARINI BİRİDE SANA YAPAR
hayat hep laylaylom diyen olmadı ama siz allaha bu kadar dua etmemıssnızdır töbe haşa allaha desem bunları bu kadar itiraz etmessnız şluan o görünüm war hepinizde adaletsizlik awr ortada!!
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen nerden biliyorsun benim kime dua edip etmediğimi...sen nerden biliyorsun benim her işi yapmadan önce besmele çekmediğimi...YAZDIGIN HERŞEYE KATILIORUM
editlicem dostum bunu yapma en azından bizim için .. .
hiaxibaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayat hep laylaylom diyen olmadı ama siz allaha bu kadar dua etmemıssnızdır töbe haşa allaha desem bunları bu kadar itiraz etmessnız şluan o görünüm war hepinizde adaletsizlik awr ortada!!ya arkadasım nerden biliosun Allaha o kadar dua etmediğimizi? sen herkesi kendin mi sanıosun? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|