bende seviyorum işte..secilmek için illa melek mi olmak lazım:'( :'( :'(
Garip Sohbetler
|
serserim biz bilmeyelim kurcalamayalımdaaa ikinizin arasındaki geçenler sizin aranısda kalsınn kimsenin şimdi beyninize girmesine ve yorum yapmasına izin vermeyinnn kardeşimmm bunu kimse bilmesinnnn......
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende seviyorum işte..secilmek için illa melek mi olmak lazım:'( :'( :'( melek olmaya gerek yok söledım sana sevmeyenı sevmem sevenı gerı cevrımem miley17:miley17:miley17:miley17:
aRkadaŞLar SaÇmaLamayın! HerhanGi ßriinizin GitmeSiyLe Sizin iÇn hiÇßiŞey deÄžiŞmez sonuÇta! SadeCe kenDinizi kanDırırSınız! meLek ßaŞkaSını SewiO di€ SuÇLu deiL. SerSeri De onU sewdiÄži iÇn keSnLiqLe suÇLu deiL ama ßunun çöZümü de ßurdan qiTmeyLe aLakaSı yoOq.t€q iLaCınız zaman Sizin herŞei zamanLa anLıyCaq we çöZeCeqSiniz. aRanızDa oLan ßi TarTıŞma yüSnden DuyGuSuzDan GitmeYe kaLkıŞıoSunuz hiÇ akLa mantıÄža deÄžer ßişey mi ßu SizCe? ßidaha düŞnün. dediÄžim Gißi Sizin Tek iLaCınız Za-MaN!!!!!!
alone bazı yasanan seylerı bılmıyosunuz onun ıcın benı yada onu suclamayın
bu ısın ne zamandan berı oldugunu bılmıyosunuz onunıcın fazla uzatmayın onun yolu acık olsun Allah mutlu mesut etsın canı sagolsun ben yolumu cızdım
yOo. ikiniS de SuÇLu deiLsiniz. haTTa öZr diLerim ߀n ßu oLayn eSqi oLduÄžunu ßiLmiodum :o hanGisi doqRuySa o oLsn
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aRkadaŞLar SaÇmaLamayın! HerhanGi ßriinizin GitmeSiyLe Sizin iÇn hiÇßiŞey deÄžiŞmez sonuÇta! SadeCe kenDinizi kanDırırSınız! meLek ßaŞkaSını SewiO di€ SuÇLu deiL. SerSeri De onU sewdiÄži iÇn keSnLiqLe suÇLu deiL ama ßunun çöZümü de ßurdan qiTmeyLe aLakaSı yoOq.t€q iLaCınız zaman Sizin herŞei zamanLa anLıyCaq we çöZeCeqSiniz. aRanızDa oLan ßi TarTıŞma yüSnden DuyGuSuzDan GitmeYe kaLkıŞıoSunuz hiÇ akLa mantıÄža deÄžer ßişey mi ßu SizCe? ßidaha düŞnün. dediÄžim Gißi Sizin Tek iLaCınız Za-MaN!!!!!! kıs aferin aynı benim gib konuşmussunn tıpkısının kopyası gibiiii....:hihi :hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 272 Ziyaretçi