Alıntı:noLdu? eÄžer benm dediÄžime dioSan koLasını bnmLe payLaŞcak ya sewindiriq oLdum ondan
kıskanıyolar bızı bakma sen onlara
her ne kadar kola soguk olsada
sıcak bı yakınlasma oldu bu arada
Garip Sohbetler
|
blue_belial
07-08-2007, Saat: 11:17 PM <
Alıntı:noLdu? eÄžer benm dediÄžime dioSan koLasını bnmLe payLaŞcak ya sewindiriq oLdum ondan kıskanıyolar bızı bakma sen onlara her ne kadar kola soguk olsada sıcak bı yakınlasma oldu bu arada
blue_belial
07-08-2007, Saat: 11:18 PM <
Alıntı:dünyada kolasından beleş cıkann ilk vatan evladı sensin galibaa cok sevindinn baqsana esprı anlama kabılıyetı en dusuk olan tek vatan evladıda sensın galıba blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esprı anlama kabılıyetı en dusuk olan tek vatan evladıda sensın galıbaahahaha aLemSin aßi hea :tolga: :yikildim: Âh be.
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esprı anlama kabılıyetı en dusuk olan tek vatan evladıda sensın galıba ben anladımdaa benimde espirine karsılık yaptığım espiriyi anlamayan tek ve son vatan evladı sensin..
blue_belial
07-08-2007, Saat: 11:22 PM <
Alıntı:ben anladımdaa benimde espirine karsılık yaptığım espiriyi anlamayan tek ve son vatan evladı sensin.. 7 yasında kı cocukların "ne dersen ıkı katı" olayına cevırdın muhabbetı yeter! baydı
blue_belial
07-08-2007, Saat: 11:22 PM <
Alıntı:ahahaha aLemSin aßi hea :tolga: :yikildim: ee, forumun en sınırlısı secıldık ya ondandır blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ee, forumun en sınırlısı secıldık yaßana da geweSe demi$ ßiri gerçi geweSe SeçiLmedim ama :yikildim: Âh be.
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:7 yasında kı cocukların "ne dersen ıkı katı" olayına cevırdın muhabbetı yaa abii zatenn ben ne dersem yanlıs anlasılıyoo ,,orda bi şaka yapalım dedik iş ciddiye alındı artık yorum yazmıcam boşver ya en iisi izlemek..
blue_belial
07-08-2007, Saat: 11:25 PM <
hahaha gevezemı
onlar senın tırnaana kurban olsunlar kardesım tum forum senın bı tırnagın etmez merak etme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|