first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napcan muratı
senden isticem yaa o yüsden damat olmadan olurmu ??
sende şimdi :yikildim: :yikildim: :yikildim:
08 haziran 2007 bennnn....
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napcan muratı senden isticem yaa o yüsden damat olmadan olurmu ?? sende şimdi :yikildim: :yikildim: :yikildim:
heee o meselee ee tabii haklısınn ama bizim murat biraz nazlıdır her isteyen elde edemezzz bizde birazz tutucuyuzdurr.yanii bizim muratı ne doktorrrlarrr,,ne mühendisttlerrr istedi dee vermedikk gerisini sen düşün artıkk
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı: heee o meselee ee tabii haklısınn ama bizim murat biraz nazlıdır her isteyen elde edemezzz bizde birazz tutucuyuzdurr.yanii bizim muratı ne doktorrrlarrr,,ne mühendisttlerrr istedi dee vermedikk gerisini sen düşün artıkk allah allah yyaa bnim bildiğim kız evi naz eviydi boşuna demiolar devir tersine döndü die :yikildim: :yikildim:
:yikildim::yikildim:oo eskidendii şimdii erkekler naza cekioo:yikildim::yikildim:
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:oo eskidendii şimdii erkekler naza cekioo:yikildim::yikildim: edd annen öle bn olunusu almaktan vazgeçtim abartım babasını alcam :yikildim: :yikildim: :yikildim: PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sa duygusuzlar neaabıyonuz muratı istemeye gitcektim vaz geçetim babasını isticem allahın emriyle :yikildim: :yikildim:
Babası evdee almanı tavsiye etmem bir adet ekonomik boy beni versek
PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sa duygusuzlar neaabıyonuzhiçç abii yaa öle laflıyodukk gelsene katıl istersen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ve bennnn | mavi ay | 50 | 3,147 |
05-15-2010, Saat: 12:29 PM Son Yorum: mavi ay |
|
emmioğlum and bennnn | (''MELTEMİM'') | 85 | 2,836 |
08-19-2008, Saat: 06:30 AM Son Yorum: (''MELTEMİM'') |
|
sıkıldınız belki ama yine bennnn | (''MELTEMİM'') | 19 | 987 |
06-26-2008, Saat: 12:57 AM Son Yorum: (''MELTEMİM'') |