oOoWw kimLer qeLmiSh!
Garip Sohbetler
|
oOoOoww
dıırııı dııırıırııırıırıı ÇaLsn dawuLLar düÄžüne GidioSs first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet arkadaslarr gecenin olay haberii bu ikiliyi gizli aşk yaşarkenn bastık(m) :yikildim: :yikildim: ama murat yokki :hihi :hihi
07-10-2007, Saat: 12:37 AM <
Erkan bn şüphelenmiştim bunlardan olm buranın magazincisi bn olcam alma meslegimi elimden
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: ama murat yokki :hihi :hihimurat evde uyuyoo hiç bişiyden haberi yoqq Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkan bn şüphelenmiştim bunlardan olm buranın magazincisi bn olcam alma meslegimi elimden nabalım ekmek parasıı first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat evde uyuyoo hiç bişiyden haberi yoqq oofff nie uyuyo bu saatte tembel çocuq yaa çağırsana muratı yaa onsuz olmuyo :yikildim: :yikildim: aRqaDaŞLar Şu dakikadan iTißæren arTıq ßenim doÄžum Günüm :yikildim: ÇatLıyCam ßrda dakika SayıyooOm YaŞımı söLeme aDı Lasım deiL ama ipuCu ßen :yikildim: doÄžum Günümü kutLarSnız arTıq çOq eDepSizLeŞtim kenDim söLiom arTıq herŞei :yikildim:
dipnOt; heDiye reddetme Gißi köTü huyLarım yOqtur :yikildim: deMeM o ki hedieLere aÇıÄžım arqaDaşLar :yikildim: sisLeri seFiorm mCxx |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 353 Ziyaretçi