naSıL ya damatın haßeri yOq mu yane düÄžünDen?
Garip Sohbetler
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz karadenizliyuz uşağumm pizz tulum çalaruzz:yikildim: :yikildim: ßana uYar aßi ayıpSın first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz karadenizliyuz uşağumm pizz tulum çalaruzz:yikildim: :yikildim: ama bn düğünümde kemençe istiomm banane yoksa almam olunusu :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: yoksa düğün müğüm olmass hıh aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oofff nie uyuyo bu saatte tembel çocuq yaa yarın artıq bakar forumaa paparazi erkana yakalandığınızı görünce beni vuracak :yikildim: :yikildim:
07-10-2007, Saat: 12:42 AM <
nan snn gibi ispiyoncu olsam warya magazincilikte birinci olmuştum merak etme bütün haberler bende ahahah
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bn düğünümde kemençe istiomm banane yoksa almam olunusu :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: karısık bişiler olsaa hmmm böle oynak bişi:yikildim: :yikildim:
ee ŞahitLer kim GeLinLiq dikiLdi mi sonraCıÄžıma kuaFörLe anLaŞıLdı mı Cewap iStioooOmm
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ciddi Ciddi damatın haßeri yOq Şimdi???? :yikildim: varda nasa çekio olan tarafı işte :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 334 Ziyaretçi