heY! ßenden hiÇ ÇıqMas hem ßana söLe Sana rep weririm :yikildim:
Garip Sohbetler
|
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:M & L /// MutLuyuSsSs :yikildim: eFLenioRusss :yikildim: ben değilmi first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaqa beaa nasıl qorktunn ...ştt sana bişi diimmi leylaa yaklas yaklassbisim muratı senden baska kimse almas:yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim: kızı CaydıraCn Şimdi SuSss aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heY! ßenden hiÇ ÇıqMas hem ßana söLe Sana rep weririm :yikildim: chatlak bana sölesin ben sana söliyim bana rep ver:yikildim::yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben değilmi taßiki Canım yOq ßen :yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:chatlak bana sölesin ben sana söliyim bana rep ver:yikildim::yikildim: zeKa FıŞkıırıyOooOrrrr first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaqa beaa nasıl qorktunn ...ştt sana bişi diimmi leylaa yaklas yaklassbisim muratı senden baska kimse almas:yikildim::yikildim::yikildim: vermeki kimselerele muratımı alsınlarr aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: amacımda o satenn:yikildim::yikildim::yikildim: aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zeKa FıŞkıırıyOooOrrrrtabiki herkesten fışkırmazz bunlar fazlalık geldi :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 366 Ziyaretçi