Avcunuzu yalayın hiç kimseye kimsenin sırrını sölemem dur bi sayıyım bakıyım kimlerin biliom sırrını
1,2,3,4,5.... ooooo yeterde artar bile ahahahaa
1,2,3,4,5.... ooooo yeterde artar bile ahahahaa
Garip Sohbetler
|
07-10-2007, Saat: 01:11 AM <
Avcunuzu yalayın hiç kimseye kimsenin sırrını sölemem dur bi sayıyım bakıyım kimlerin biliom sırrını
1,2,3,4,5.... ooooo yeterde artar bile ahahahaa aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edd bn muratla evlencem hıh :yikildim: :yikildim:evlenecekk valla şakası yoqq .. qızz vermem baqq aaaaa Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Avcunuzu yalayın hiç kimseye kimsenin sırrını sölemem dur bi sayıyım bakıyım kimlerin biliom sırrını durun seanSa qeÇiiom dünyanın en güseL bayanıııııııııııııı :yikildim:
ozaman sa nasılsınız gençler ? nasıl gidiyor sohbet ? valla kusura bakmayın okumadan geldim bizim aMyLee sağolsun burdamısın acaba ?
soruya bak burda tabi Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Avcunuzu yalayın hiç kimseye kimsenin sırrını sölemem dur bi sayıyım bakıyım kimlerin biliom sırrını her türlü yalan haber itina ile yapılırr imza chatlak_girl:yikildim::yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlenecekk valla şakası yoqq .. olsun bnde kaçırırım mmm :yikildim: :yikildim: :yikildim: muradımı
Ddddddd
hoŞ qeLdn peTetonG oÄžLan kaÇtı haßern yOq sen kıs tarafıı mıydın yanlıs alarm mı yoqSa PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozaman sa nasılsınız gençler ? nasıl gidiyor sohbet ? valla kusura bakmayın okumadan geldim bizim aMyLee sağolsun burdamısın acaba ?a.s hoşgeldinn iyiz sohbet tıkırındaa sende katıl |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|