ahahha o zaman merak edenLer ayak ßa$ parmağını kaLdırSın
Âh be.
İşTe SeRsErİ ( MeRaK EdEnLeR İçİn )
|
ahahha o zaman merak edenLer ayak ßa$ parmağını kaLdırSın
Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demekkı herkes merak edıyormus :yikildim::yikildim::yikildim: ainen PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahha o zaman merak edenLer ayak ßa$ parmağını kaLdırSın ıstıyosan bıde amuda kaklsınlar :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ben merak etmiyodum ama etmiş kadar oldum birader Allah sevdiklerini sana bağışlasın karizma sağlam herşey gönlünce olsun....
ne guluyosun be yalan mı söluyoz ınsanlar senı tanımak için bıde yazılı sınav olsunlar [b][u][SIZE=6][/SIZE][/u][/b][b][u][SIZE=6][/SIZE][/u][/b][b][u][SIZE=6][/SIZE][/u][/b][b][u][SIZE=6][/SIZE][/u][/b]
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben merak etmiyodum ama etmiş kadar oldum birader Allah sevdiklerini sana bağışlasın karizma sağlam herşey gönlünce olsun.... ya onu lafın gelıısı sölemıstım nese sagol yargıc
hadı pc sekerım senı kımse merak etmıyo:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ben edıyorum ama miley17:miley17:miley17:miley17:miley17:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Budaaa Aşkımın Resmiiiii - Sudeeemm. ölürüm .... senin için. | blue_belial | 62 | 3,086 |
04-12-2022, Saat: 05:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
İşte Biriciğim :) | MorciveT | 33 | 2,965 |
04-12-2022, Saat: 03:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
İşte Mızmız :) | Mızmız_Prenses | 38 | 1,994 |
04-12-2022, Saat: 12:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
işte ben ve tek dostum morcivet :) | CReATuRE | 23 | 1,789 |
04-11-2022, Saat: 03:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
İşte duygusuzlar burdayız | Qetesh | 76 | 5,016 |