ben sutu sevmem annesini sevmem sutun zatennnn irençç ne öylee ıyyyyyyyy
Garip Sohbetler
|
barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİM SÖYLEMEME GEREK VARMI.varrr ama asık değilim diyooo usak
efet ne oyle ıyyyyyyy ask olan kaldrsın bakalım elını kımler ask burdaa
Mahkeme salonunda hakimin karşısında süklüm püklüm bir
eczacı, ve avaz avaz ağlayan bir kadın... Hakim kadına sorar: "Bu adamdan Şikayetiniz nedir?" Kadın ağlaya ağlaya cevap verir: "Bu adamdan davacıyım hakim bey.. bu sabah bana telefonda çok ağır hakaret etti" Hakim bu sefer adama sorar: "Bayanın soyledikleri doğru mu?" Adam cevap verir: "Bakın hakim bey size herşeyi en baştan anlatıcam.. bu sabah çalar saati duymamışım, geç kalktım.. kahvaltı bile etmeden hızla giyinip evden fırladım, tam arabaya bindiğim sırada hem ev hem araba anahtarlarını içerde unuttuğumu farkettim.. Çilingir arıyacak vaktim yoktu, camlardan birini kırıp eve pencereden girdim, anahtarları aldim yola çıktım.. bu sefer hızlı gidiyorum diye polis durdurdu, bi güzel ceza yedim. Eczaneye gelmeme 3 sokak kala lastiğim patladı.. lastiği değiştirip eczaneye vardım, kapıda bi sürü insan beni bekliyordu, içerde de telefon durmaksızın çalıyordu.. Kapıyı açtım içeri girdim herkes o kadar saat zaten beni beklemiş, kimseyi daha fazla sinirlendirmeden sırayla reçeteleri alıyorum ilaclari veriyorum, bu arada telefon hala caliyo.. tam telefonu açıcam adamın birinin avcuma döktüğü bozukluklar yere saçıldı, onları toplamaya calışırken kafamı masanın kenarına vurdum, bu arada telefon hala çalıyor, kafamı vurunca can havliyle bir irkilmişim arkamda dizili kolonya sişelerine bir çarptım hepsi yere devrildi, bütün yer kolonya oldu, bu arada telefon hala çalıyor, ortalığı temizlemeye koyuldum zar zor her yeri topladım, bu arada telefon hala çalıyor, sonunda telefonu açtım, arayan bu hanımdı.. bana "REKTAL (popodan) TERMOMETREYİ NASIL KULLANABİLiRİİİİM?"diye ? Hakim Bey.. size yemin ederim.. ben sadece nasıl kullanacağını söyledim ve şimdi burdayız . :yikildim: :yikildim: :yikildim:
seğilim yaa kafayı taktınız bana dediğin gibi abla ben kafaya takmıyom hiç bişeyi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 216 Ziyaretçi