eee burada fazla takılma istersen gez dolaş bi şöle he ne dersin
Garip Sohbetler
|
ask tatılmaz bı dygudur kımseye anlatamzsın yasadıgın duygu bazen sevın bazen uzundu koyar ınsana ask
gökce haklısında eger illakı acı yasıcaksam ölüm olcana ask acısı olsun
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gökce haklısında eger illakı acı yasıcaksam ölüm olcana ask acısı olsuntabkı canım oyle bende cok acı cekıyorum suan sevgım ııcn elımden gelenı yapdım ama olmadı kader bu da varmıs hıc bırzamn ınanmazdım ayrılacagımıza ama oldu bıkez ayrıldık ve nasıl acı cekdıgımı bı allah bılr bıde ben bılırım ama herseye ragmen hayatdayım guluyorum ama guldugumde ıcım kan aglıyo o aklıma geldıgınde delı oluyorum ve aklımdan cıkmıyo aglıyorum belkı ben onu dusundugum kadar o benı hıc dusunmuyo oyle ıdyorum ve ondan nefret edıyorum oyle dıyınce ask acısı cok kotu bırsey karsılık sevıyorsun ımkansız sana yakında ama elını uzatamıyrosun ona ve senın ıcınde kemırıyoo cnm:??
geçmiş olsun kardeşim bu kadar takıp kendini yıpratma ama tamam mı
hayat onsuz da devam ettiğine göre kendini çok fazla üsmenin bi anlamı da yok takmamaya düşünmemeye calış tamam mı
07-11-2007, Saat: 07:53 PM <
Alıntı:tabkı canım oyle bende cok acı cekıyorum suan sevgım ııcn elımden gelenı yapdım ama olmadı kader bu da varmıs hıc bırzamn ınanmazdım ayrılacagımıza ama oldu bıkez ayrıldık ve nasıl acı cekdıgımı bı allah bılr bıde ben bılırım ama herseye ragmen hayatdayım guluyorum ama guldugumde ıcım kan aglıyo o aklıma geldıgınde delı oluyorum ve aklımdan cıkmıyo aglıyorum belkı ben onu dusundugum kadar o benı hıc dusunmuyo oyle ıdyorum ve ondan nefret edıyorum oyle dıyınce ask acısı cok kotu bırsey karsılık sevıyorsun ımkansız sana yakında ama elını uzatamıyrosun ona ve senın ıcınde kemırıyoo cnm:??üzüldüm şimdi inş. karşına daha iii biri çıkar (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzüldüm şimdi inş. karşına daha iii biri çıkarsaol cnm ama hıc bırsey kalımaz bu hayata ask acısı olsada takılmaz takmıyacaksın asıl takmıyacaksın kı karsındakı senı mutlu gordugunde o acı ceksın asıll ben ne kadar acı ceksemde o benım kadar acı cekemezz oyle bırsey |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi