ağlatacan yani bisi koydun kafaya iyice güsel şeyler konuşsak ya be
hayat zaten yeterince hüzünlü değilmi
hayat zaten yeterince hüzünlü değilmi
Garip Sohbetler
|
ağlatacan yani bisi koydun kafaya iyice güsel şeyler konuşsak ya be
hayat zaten yeterince hüzünlü değilmi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlatacan yani bisi koydun kafaya iyice güsel şeyler konuşsak ya beefet oyle sendemı ask acısı cekıyrosun cnm gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:efet oyle sendemı ask acısı cekıyrosun cnmyok benimkisi kısmi aşk ya platonik takılıyoruz yani
07-11-2007, Saat: 08:05 PM <
acı...
acı cekmek için nasıl bir duyguya bürünmek gerekir sanırım konuyu acan arkadastan ögrenicez.acı cekmemek senın elinde olan bişey sen acı cekmem gerek acı cekmem gerek diyip bütün acı olan herseyi üstüne doğru yöneltirsen bırak şimdiki acını hersey seni bulur.tamam ask acısı,baska acılar cok kötü olabilir adı üstünde acı ama bu acıyı tatlı yapmakta senın elinde değil mi? şimdi yüreğinde hissettiğin neyin acısıysa yanıyorsan biraz düşün bakalım.bu acıyı hafifletmekle basla işe. bu arada benımde acı cekmediğimi sanma.ama inan bana biraz düşünüp birazda zamanı bekledikten sonra bütün acıların son bulur.tek temennimde bu dedim ya şimdi o hissettiğin seyin gercekten ne olduguna karar ver ve onu hafifletmekle basla işe (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni bilmiyorum ercan abi ama ben öyleyim nasıl sendemi platonik takılıyorsun ben gibi yoksa
07-11-2007, Saat: 08:08 PM <
yannz bu kesin demi
yani onceden 3 gb kullananlarin limiti 4 gb`a mi cikti? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|